De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 9 december 2013

De Whoopy's al weer 7 weken.

Langzaam aan gaan we richting week 8, de dag dat de puppen uit gaan vliegen komt dichter bij. Storm blijft door omstandigheden wat langer, Djyma blijft in Roden maar Bo vertrekt  komende zaterdag naar haar nieuwe baasjes. Gistermorgen dus weer op naar Roden, de familie Liebregt zou ook komen en hun drie heren: Benji ,Mika, en Pepper. Benji en Mika zijn kinderen van Elfie dus half broers van de Whoopy's. En Pepper is de brooer van Elwood, dus de oom van de Whoopy's. Allemaal familie. Rond tien uur zijn we in Roden. De kleine donderstralen zijn al weer heerlijk aan het ravotten in hun kennel en ik maak uiteraard weer heel veel foto's.

Er werd druk gestoeid in de puppy ren.


Is dit nou speciaal voor Storm vragen beide zusjes zich af, kan hij vast wennen aan de steile berghellingen in Noorwegen.


De Whoopy dans.


Heerlijk stel zo samen.


De puppen hebben een paar stukken buis als speelgoed, ze kunnen er heerlijk doorheen kruipen en vermaken zich er op vele manieren mee.


Familie Liebregt had kleinen kauwschoentjes mee genomen voor de puppen. Storm vertrouwd het niet en gaat eerst op onderzoek en dan op jacht naar de schoen.


Grrrrrr, ik ga je pakken.


Djyma knabbelt lekker op een schoentje .


En ook Bo vind het een heerlijke traktatie.


Hmm denkt Storm als mijn zusjes er zo rustig op kauwen dan zal het wel lekker zijn. Ik ga het snoepje van Bo maar jatten.


Hoezo eigenwijs.


Mooie dame Bo, kijkt vol trots de wereld in, volgende week gaat ze naar haar nieuwe baasjes en half zus Nikkie.


Pepper maakt kennis met zijn nichtje.


Sinterklaas is al weer vertrokken maar Jan strooit de brokjes als een zwarte piet door de ren. de puppen vinden het een mooi zoek spelletje e zoeken alle brokjes dan ook snel op.


Broer sloopt zus... of is het zus sloopt broer... hoe dan ook er werd behoorlijk aan elkaar getrokken.


Flosjes, beestjes en de buis, de puppen vermaken zich met al hun speeltjes. Storm ligt met de flos, Djyma komt net uit de buis en Bo volgt haar.


Bo met een bal, heerlijk hangen.


Op de rug door de buis en dan happen naar de flos.


Stoere Storm.


Ik had een kerst sok meegenomen om eventueel een leuke kerst foto van de puppen te maken in de sok. helaas, ze hadden de kont al te dik om er in te kunnen.

Wat is dat nou weer baas Jan??



Ach dan maar gebruiken als speeltje.


Djyma, ze blijft in Roden bij Jan en Jenny. Djyma is vernoemt naar haar, helaas veel te vroeg, overleden oma Dyma. De J in haar naam staat voor Junior.


In Djyma zie ik veel terug van haar overgroot moeder Daphne, een foto er bij gezocht en zie de overeenkomsten. Het grote verschil. Daphne is inmiddels 15 jaar geweest, Djyma is nog geen 8 weken


Touwtrekken met de kerstsok.

 
Niet schieten meneer met dat grote ding, ik ben wel lief hoor,
 

Pepper en zijn neefje Storm samen buiten.


Het was een heerlijke morgen. Deze week  gaan we nog 1 maal naar het complete nest. Elwood gaat dan mee  en ik zal proberen om een gezinsfoto te maken. Zal wel niet zo makkelijk gaan maar we gaan het proberen.

Op de blog van Storm staat inmiddels ook al weer een verslag: klik hier
Of neem een kijkje bij het puppen verslag op de site van Jan en Jenny : klik hier
En alsof het nog niet genoeg is op de site van Mika, Benji en Pepper zal ook nog wel een verslag verschijnen : klik hier

Weinig nestjes met puppen zullen zo uitgebreid te volgen zijn geweest als dit nestje van Elfie en Elwood.

Geen opmerkingen: