De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

donderdag 26 december 2013

Rustige kerstdagen voor de bende van Bork

 
De kerstdagen verlopen hier rustig voor de meute. Een extra wandeling en verder heerlijk relaxen. Gisteren was het prachtig weer, een strak blauwe lucht en een temperatuur die veel te hoog was voor de tijd van het jaar. Wel ideale weersomstandigheden om mooie plaatjes van de heren te maken.

Mijn eerste ronde was samen met Michael, Justin en Dylan. Heerlijk genoten de mannen van het weer en de natuur.



Mooie kerels.


Elwood en Mango waren later aan de beurt. Wat een rijk bezit is het toch deze vijf fantastische heren.

 
Water is voor Mango en Elwood echt super, als er ergens waterplassen staan dan moeten zij er in. Zie die kleine hier stoer staan. Als je hond goed in elkaar zit dan toont hij dat zelf wel daar hoef je niet aan te sleutelen.
 

We waren door Jan en Jenny uitgenodigd om samen met hun naar het kerstdiner te gaan. In de middag vertrokken we  naar Roden.  Storm en Djyma mochten ook mee naar het restaurant, ze mochten niet in de eetzaal maar kregen een kamertje naast de eetzaal. Jan had hier  s morgens de bench en ren voor de puppen al geplaatst. Als het toetje is opgediend mogen de puppen de eetzaal in voor hun socialisatie. er wordt heerlijk met ze geknuffeld en tja, Storm liet even zien dat hij een echte beagle was. Voor eten doen we alles.


Op de tafels staan mooie kerststukjes. Alinda tilt de puppen op zodat ze met hun hoofd boven de kerststukjes komen. Ik maak er een foto van en zal ze s avonds thuis verder bewerken. Hier onder de orginele en de bewerkte versie.

Storm boven en zijn zus Djyma er onder.






We hadden een gezellige middag en avond en in de loop van de avond vertrekken we weer naar huis.
 
Vanmorgen was het al weer vroeg dag voor de meute. Als eerste ga ik met mango op stap. Ik had het niet verwacht maar het had gevroren. Op de waterplassen lag een dun laagje ijs.
 
 
Na Mango neem ik Michael en Elwood mee. Beide heren mogen heerlijk los. Elwood kwam steeds keurig terug, dit in tegenstelling tot Michael. Normaal luistert Mike vlekkelooos maar vandaag waren zijn oren stuk en ging hij helemaal zijn eigen gang..
 
Speedy Whoopy.
 

Elwood ging als een speer door de velden, steeds keurig terug komen als ik hem riep.


Michael ging zijn eigen gang maar uiteindelijk besloot hij om toch maar eens te luisteren, doodleuk kwam meneer er aan gerend, had jij mij geroepen????? heb je niet gehoord hoor.


Vrolijke flierefluiter


Een omgewaaide boom dient nog even als klauterobject voor Elwood. Stoer stond de kleine man boven op de stam.


Voor hun is de pret over. We lopen terug naar huis en ik neem Justin en Dylan mee. Ik loop met hun een andere route en we komen door het bos.  De vele regen van de laatste tijd heeft het bos erg nat gemaakt, lage delen staan onder water.


Brave bos(b)engeltjes.


Het was een heerlijke ochtend samen met mijn maatjes.

Geen opmerkingen: