De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 13 december 2013

Ons laatste bezoek aan het complete Whoopy nest, 8 weken.

Tijd vliegt, dat is ons de laatste tijd wel weer duidelijk geworden.  8 weken terug beviel Elfie van haar puppen, Zoals bekend leek het allemaal goed te gaan maar kwamen er helaas zware complicaties bij. Een tijd van spanning en hopen op een goede afloop volgde. Een dikke week van haalt ze het, haalt ze het niet. Uiteindelijk is het gelukkig allemaal goed gekomen maar het had weinig gescheeld. Vanaf de eerste week hebben wij dit nest echt wekelijks gevolgd. Elke week een bezoekje en wat zie je die kleintjes dan hard veranderen. Mijn foto toestel maakte overuren.  Wij zijn nu 8 weken verder mijn teller met puppie foto's staat op bijna 2000. Afgelopen woensdag zijn we voor de laatste maal wezen kijken bij het voltallige nest. Papa Elwood was met ons mee en heeft kennis gemaakt met zijn kinderen en heerlijk met ze gespeelt samen met Elfie. Zaterdag zal Bo het nest verlaten en gaat een fijne tijd tegemoet bij haar nieuwe baasjes en half zus Nikkie. Wijzelf zullen nog geregeld op en neer naar Roden rijden om de extra tijd van Storm hier in Nederland ook nog te blijven volgen.

Toen we binnen kwamen zaten de puppen al weer te kijken. Ze keken nieuwschierig naar de kamerdeur.


Wat zien we daar ??


Nieuwschierig als ze zijn volgen ze elke beweging van iets bij de deur.


Mama Elfie komt naar de puppen toe en fluisterd naar haar kinderen. ' Het is goed papa is thuis"


He zus heb je het gehoord papa is er, nu kunnen we laten zien dat we echte Whoopy's zijn.


Er werd gestoeid als of hun leven er van af hing.


Grrrr, ik ben een woeste beagle.


Maar  rusten hoort er ook bij en geregeld was het even rustig in de ren.
 

Maar niet voor lang.


Ligt dat lekker Storm ??


 Kiekeboe.


Petra was er ook om de puppen een laatste keer samen te zien. Hier een innig moment tussen Petra en 'haar' Elfie en Storm.

 
En dan is het tijd dat Elwood mag spelen met de puppen. Hij vond het geweldig dat kleine grut. Hier Elwood, Storm en Elfie
 

Joepieeeeee mama tackelen.


Elwood in achtervolging op Bo.


Elfie wordt elaagd door de twee dames. Het was een genot om het gezinnetje zo samen te zien genieten.


Maar uiteindelijk wint de vermoeidheid. Na heerlijk met elkaar te hebben gespeeld vallen alle puppen in een diepe slaap.


Elfie en Elwood kruipen samen in de bench.



Storm zoekt een steuntje bij zijn zus.


Als afsluiter een familie foto van De Whoopy's. Van links naar rechts Elfie, Bo, Djyma, Storm en Elwood.



Dag vriendje en vriendinnetjes, het gaat jullie goed. Jan en Jenny  bedankt dat wij elke week welkom waren bij jullie. We hebben met jullie meegeleeft vanaf dag 1 na de bevalling. Zoals ze zeggen van Dik Trom ' het is een byzonder kind, en dat is het, zo geld dat ook zeker voor dit nest. 'Het is een byzonder nest , en dat is het. Een nest waar jullie heel veel mee beleeft hebben. Moeilijke zwarte dagen maar uiteindelijk ook heel veel plezier aan  hebben gehad. Bo blijft in de buurt, Storm gaat naar Noorwegen maar komt geregeld terug naar Drenthe, Djyma bijft bij jullie. Volgende zomer is het nest weer compleet. Jullie hebben deze kleintjes de best mogelijke start voor de rest van hun beagle leven meegegeven. Super !!

1 opmerking:

Sjoukje zei

Prachtig weer,baby's en puppie's,i love it!