De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 17 oktober 2014

Witte herders

Ik was gevraagd om afgelopen zondag foto’s te komen maken op de clubmatch van de Zwitserse Witte Herder vereniging Nederland.Dit evenement werd in Brabant gehouden, niet direct naast de deur dus. Alle honden gingen dan ook met ons mee, anders zaten ze we heel lang alleen  thuis. Om zeven uur trokken we de deur achter ons dicht en reden in de mist richting Brabant. Na een ritje van iets meer dan twee uur zijn we in Velddriel. Verbaasde gezichten toen we de deuren van de bus open trokken, daar kwamen wel hele rare witte herders uit hihihi we zetten de benches van de heren bij Mascha, Annet en Lianne neer. De heren voelden zich direct thuis tussen al die witjes.Behalve de clubmatch was er ook een nestkeuring en een witjes doedag met allemaal spelletjes voor de honden. Alinda mag hier met de beagles en Mango ook aan mee doen. Mango leeft zich helemaal uit op het onderdeel speuren, echt een jacht hond. Ikzelf ben de hele dag in de weer met het maken van foto’s. Alinda brengt zelf nog een witte herder uit in de ring. Toen bekend was dat wij naar deze clubmatch gingen kreeg ik direct van Lianne de vraag of Dylan ook mee kwam. Lianne was 1 van de eerste vriendjes van puppy Dylan 6 jaar geleden. De vriendschap is er nog steeds.


Hier een paar plaatjes van een aantal van de heren van Bork in actie.
DSC_0004
DSC_0022
DSC_6924
Maar het ging deze dag om de Witjes.
DSC_6985
DSC_6962
DSC_7022
DSC_7144
a (102) - kopie
DSC_7189
DSC_7293
DSC_7346
Het was een mooie gezellige dag, heel anders dan een dag tussen de beagles. Tegen kwart over vijf vertrekken we weer naar huis.
Ik had het al genoemd, In 2008 waren wij op een show met onze heren, Puppy Dylan was toen net een paar weken bij ons en was mee naar de show om te wennen aan het geheel en als socialisatie. Op die show leerde hij Lianne kennen. Het was liefde op het eerste gezicht.
DSC_0442
6 jaar later, kleine meisje en puppy’s worden groot, maar de liefde die ontstaan is op  die mooie dag ,31 mei 2008, is nog steeds bij beiden aanwezig.
DSC_7355

Geen opmerkingen: