De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 30 maart 2015

Een weekend met dubbele gevoelens, Het verlies van Storm en de verjaardag van Justin


Het verlies van Storm en Billy heeft diepe sporen na gelaten. Niet alleen in Noorwegen bij Tessa, Lex, Noelle Liam maar ook in Nederland zijn vele trainen gevloeid. Jan en Jenny, Petra en Leo , wij zelf en vele andere beagle vrienden zijn van slag door het verlies van deze twee vriendjes, maar zijn blij dat Tessa en haar familie er verder goed van af gekomen zijn. Zaterdagavond had ik een foto van Storm opgezocht van de strand wandeling in Castricum waar hij met ons naar toe is geweest en had er een afscheids gedicht bijgeplaats.


Een laatste vaarwel groet voor onze kleine vriend.
a (118)[5] - kopie


Tessa plaatste op haar eigen blog een verslag van hoe zij de brand meegemaakt hebben. Onvoorstelbaar hoeveel geluk zij zelf gehad hebben. Hier een link naar haar eigen verslag.


Klik hier voor haar aangrijpende verhaal.


Maar hoe hard ook, het leven gaat verder en op zondag was er een jarige jet hier in de meute.
Justin werd alweer 5 jaar oud.
Justin.psd
Justin had een klein feestje, De hele Muskoka meute was overgekomen om de verjaardag van Justin en zijn zus Domino te vieren.  In de loop van de morgen kwamen Petra en Leo samen met Dana, Djill, Djane, Domino, Djanis en Djoplin. De meiden gingen weer zonder problemen in de meute op. Domino was ontzettend blij dat ze ons weer zag en sprong van schoot naar schoot bij mij en Alinda. Uiteraard ging het gesprek ook over Noorwegen. Storm was de eerste kleinzoon van Domino. Maar er werd ook veel over andere dingen gesproken. De honden vermaken zich super met elkaar, vliegen door de tuin en kamer en slapen heerlijk tussen ons op de bank.


Tussen de buien door gaan we nog even een blokje om met de beide meutes.
DSC_5028
We genieten van de honden en hebben een mooie middag. We sluiten de dag af met gourmetten.
Zo eindigde dit  zeer zwarte weekend toch met een beetje kleur.

Geen opmerkingen: