De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 2 maart 2015

Internationale show Groningen

Gisteren was de show in Groningen, voor ons een bijzondere show dit keer. Het zou de laatste keer worden dat wij met Michael showen in Nederland, Na 8 jaar is het mooi geweest. Als veteraan neemt hij nu afscheid van de Nederlandse show wereld en hopelijk nog met een mooie laatste titel.


Groningen is een thuis wedstrijd, dus we konden redelijk rustig aan doen. Rond kwart over 8 zijn we in Martini Plaza, Jan en Jenny zijn er al met Djyma en hebben een plekje voor ons vrij gehouden. Alinda zal vandaag ook Djyma uitbrengen in de ring. De beagles worden als eerste gekeurd dus direct om half tien als de show begint gaan de reuen de ring in. Michael doet het weer fantastisch, hij straalt weer als vanouds en loopt met een grote grijns rond zijn toet door de ring. 1 uitmuntend , Beste veteraan reu en de titel Benelux Veteranen Winner 2015. Een prachtige afsluiting van zijn show carrière. Nu is het nog wachten tot de teven allemaal gekeurd zijn en de keus voor beste veteraan van de dag gemaakt moet worden.


a (15)
Alinda gaat dus met Djyma de ring in. Djyma is helemaal op Alinda gericht dus dat gaat goed. Het zag er keurig uit en Djyma krijgt een 3 Uitmuntend.
a (26)
a (28)
a (31)
a (32)
a (35)


Als ook de beste veteranen teef is gekozen moet Michael nogmaals aan de bak om te kijken wie de beste veteraan van het ras wordt. En opnieuw lukt het hem, Michael wordt op zijn laatste show ook nog Beste veteraan van het ras.


Beste veteranen teef: Enigma Pela Vltavy,
Beste veteranen reu:Kamp, Michael From Muskoka Dream’s
a (57)


We zijn weer trots op onze kanjer. Beste van het ras werd Roepers Sweet Blue Legend, Frodo. Frodo woont sinds twee jaar bij Jan en Ineke Hoekzema daarvoor was hij meutelid van de Roepers meute en heeft veel gewonnen op shows. In de afgelopen twee jaar is Frodo niet meer uitgebracht op show maar nu bracht Piet zijn oude show maatje weer eens uit op een show en hoe... Er liep een reu die heel vrolijk was, zijn staart maakte overuren en bleef maar kwispelen. Een heerlijk gezicht om een hond zo te zien genieten, een hond die gewoon huishond is en hier iedereen het nakijken gaf, Fantastisch. Frodo werd Beste reu, werd Beste van het ras en werd ook nog geselecteerd in de voor selectie van de rasgroep.  Piet en Tineke en natuurlijk Jan en Ineke nogmaals gefeliciteerd met deze fantastische prestatie.


Vol aandacht, en Frodo zijn staart die bleef maar kwispelen
a (9)
Beste teef: Kamp, Roepers Morning Sun
Beste reu: Kamp, Roepers Sweet Blue Legend.
a (52)
Voor Michael zat het er nog niet op. Hij zou nog samen met Nadia de Juniorhandling lopen. Het ging goed maar helaas werden ze niet geselecteerd bij de laatste 6.
a (61)
En dan nog 1 keer de erering voor Michael, de veteranen groep. Nog 1 keer stralen op het tapijt. Michael en Alinda genieten, zoals ze samen al vaak door de erering zijn gegaan. Helaas komen ze niet bij de voor selectie voor de laatste 6. Nog 1 keer gaan ze rond en dan is het voorbij. 8 fantastische jaren in de show ring met Michael hebben we beleeft, veel van de wereld gezien veel plezier beleeft met vrienden langs de ring en op de campings in het buitenland. En mooie successen samen beleeft. Binnen kort komt er een terug blik op Michael zijn show carrière hier op de blog.
a (64)
a (65)

Geen opmerkingen: