De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 27 februari 2016

Dallas werd Beaver

Ze is hier al geregeld voorbij gekomen op de blog. Dallas, de jongste beagle van Petra, sinds twee weken is Dallas verhuisd en ze woont nu in Roden bij Jan en Jenny. Na het tragische ongeluk van Djyma zag je aan Elfie dat ze erg treurig was, niet meer spelen, alleen een noodzakelijke knuffel halen en dan weer terug op haar mand. Nu kwam de vraag van Petra of Dallas bij Jan en Jenny mocht komen wonen. Dallas is er nu twee weken en je ziet Elfie en Carlein op fleuren. Elfie speelt weer en ook Carlein vind het jonge leven in huis weer leuk. Door haar knaag activiteiten werd ze door Petra wel eens Beaver genoemd. Jan en Jenny hebben die naam nu overgenomen en zo werd Dallas dus Beaver.

Vandaag had ik een boom vel klusje in Roden, tja wie kan je daar dan het beste bij helpen?? Inderdaad een Beaver.

Er moesten meerdere bomen naar beneden, dit was er 1 van.


En toen was ie weg.


Er kwam een beste stapel brandhout vrij


Beaver was in haar nopjes met al dat hout.





Als een echte opzichter zat ze boven op de bult hout.


Beaver is inmiddels helemaal opgenomen in de groep. Ze speelt heerlijk met tante Elfie en slaapt lekker tegen tante Carlein aan. Ik zette alle drie de dames even op een hout blok voor een foto



 
 Na een drukke dag arbeid is het heerlijk slapen naast tante Carlein.

 
Het was heerlijk om te zien hoe de kleine dame geaccepteerd is door Elfie en Carlein, de eerste dagen waren ze nog erg afstandelijk naar haar  maar nu is ze echt opgenomen door de beide meiden.
 

Geen opmerkingen: