De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

woensdag 24 februari 2016

In memoriam Dana From Muskoka Dream's

                                              Ch Dana From Muskoka Dream's.

Vandaag kregen we het trieste bericht dat Dana deze morgen is overleden. Na een kort ziekte bed van een week verloor ze vanmorgen de strijd tegen haar ziekte, Leverkanker werd haar fataal. Vanmorgen is Dana op de leeftijd van 14 jaar en 7 maanden vredig in geslapen in het bijzijn van haar meute.




Na een kort ziekte bed kwam er een einde aan het leven van een bijzondere hond, een groot kampioen maar bovenal een vriendin van velen. Voor ons was Dana speciaal door haar band als moeder van onze Michael. Vanaf de geboorte van Michael hebben we Dana de afgelopen bijna 10 jaar vanaf de zijlijn veelvuldig mee gemaakt. Thuis in Wijdenes, op wandelingen door het land of op de campings in het buitenland als we naar een show gingen. In de jaren voor Michael zijn geboorte had Dana haar grote successen op de internationale shows. In diverse Europeese landen stond ze aan de top. Werd Best Of Breed, won de rasgroep en plaatste zich voor de Crufts in Engeland. Als veteraan werd ze Wereld Veteranen kampioen in Denemarken. Er zullen niet veel beagles zijn die maar liefst vier nakomelingen hebben die Nederlands kampioen zijn en ook alle vier naar de Crufts zijn geweest. Dana had ze. 1 van haar nakomelingen is nu zelf Wereld veteranen kampioen. Maar boven al, Dana was een ontzettend lieve trouwe hond, een vriend van iedereen.

Lieve Dana, je laat een grote leegte achter bij velen die je lief waren. Vooral bij je baasjes Petra en Leo.  Lieve Daan, dank je wel voor je vriendschap ,die ook wij van je kregen in al die jaren dat we je mee hebben mogen maken. Rust zacht mooie meid.

Hier een paar foto's van de laatste jaren hoe wij Dana zullen blijven herinneren. Een prachtige mooie dame op leeftijd met een heel hoog knuffel gehalte.

Wereld veteranen kampioen in Denemarken. Wij waren erbij. Wat genoten we


Als je door de ring ging dan straalde je. Vele keurmeesters prezen je geweldige uitstraling.

 
2e Veteraan in show.
 

De dieren weide in Wijdenes. Je grote speeltuin waar je vele uren samen met je meute en vele vriendjes hebt door gebracht.


 

Het Bigsmile beagle event, gezellig samen kamperen.


 
 Op de boot naar Schiermonnikoog.


Een houding die je graag aan nam, heerlijk met beide pootjes over de rand van de mand.


 Begin januari waren we nog gezellig met elkaar op vakantie in Duitsland. We genoten van elkaar wat een feest, 11 beagles samen weg. als moeder overste keek je steeds trots naar jouw nakomelingen.






Samen met je zoon Michael, wat leken jullie steeds meer op elkaar.



Voor ons was je een speciale vriendin


 
Afgelopen weekend namen we afscheid van je, het deed ontzettend zeer. Maar dat het dan toch nog weer zo snel zou gaan dat hadden we niet verwacht. Vanuit je mand keek je ons zondag na. Pootjes over de rand en je mooie donkere kijkers volgden ons de kamer uit. Dat beeld zal ik nooit vergeten.
Lieve Dana, bedankt voor je vriendschap.


Petra en Leo. Djill Djane, Djoplin, Domino en Djanis, Heel veel sterkte met het verlies van jullie dierbare Dana, we zullen haar nooit vergeten.

Tjeerd, Alinda en Michael.
Dylan, Justin, Elwood  en Mango.

3 opmerkingen:

Sjoukje zei

Wat weer prachtig verwoord,Tjeerd!Maar wat weer verdrietig,sterkte allemaal.

Tineke zei

Mooi er eeebetoon aan de lieve mama van ons Blue en Red. Nu heeft ze rust en geen pijn meer. Nu hebben wij pijn...

Tineke zei

Mooi er eeebetoon aan de lieve mama van ons Blue en Red. Nu heeft ze rust en geen pijn meer. Nu hebben wij pijn...