De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 3 januari 2017

Disney haar vakantie zit erop

Allereerst wensen wij een ieder een gelukkig en gezond nieuw jaar.

2017 is begonnen en ik ga weer gewoon verder met het plaatsen van de avonturen van de Bende van Bork. Oudjaars avond is hier heerlijk relax verlopen voor de meute en Disney. Op het geknal van vuurwerk werd helemaal niet gereageerd , zoals elk jaar stonden de heren om twaalf uur met z'n allen in de vensterbank de vuurpijlen na te kijken om even later weer heerlijk in een diepe slaap te vallen.

Lekker baas die oliebollen ?? Krijgen wij ook 1 ?


Zonder stress oudjaars avond doorkomen , Whoopy style.


En Disney style.

Iets na twaalf uur stonden ze allemaal te kijken naar het vuurwerk .



Gisteravond kregen we een berichtje dat Disney haar baasjes weer veilig terug waren in Nederland.  Vandaag kwamen ze Disney weer ophalen. Ik was wat eerder opgehouden met werken zodat ik nog een laatste rondje met Disney en Michael kon maken.


Wat zeg je, komen mijn baasjes me straks weer ophalen.


Er stond een behoorlijk stukje wind, de oortjes wapperden alle kanten op.



 
We lopen terug naar huis en niet veel later komen de baasjes van Disney er aan. Disney is blij dat ze haar eigen roedeltje weer compleet heeft en kruipt heerlijk bij de baas op schoot.
 
2 weken lang hadden wij de eer om deze mooie oude dame hier in de meute te hebben. We hebben genoten van haar aanwezigheid en onze best gedaan om haar twee fantastische vakantie weken te geven. Heerlijk wandelen, lekker slapen en spelen met je vriendjes, mee naar Zevenhuizen met de kerst, samen met je broer rennen door de velden, oud en nieuw vieren in de meute en heel veel knuffels halen en geven. Lieve Disney, je het een plek in ons hart gevonden. We hopen dat je genoten hebt van je vakantie en je bent hier altijd welkom.
 

Geen opmerkingen: