De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 17 januari 2017

Kennismaken met Diamond

Afgelopen zaterdag hadden we een afspraak staan in Wijdenes. Kennis maken met de nieuwste aanwinst van Petra en Leo en de Muskoka dames. Pupje Diamond was eindelijk in Nederland , dus tijd voor een kennismaking met ons en de meute. De weersvoorspelling was niet zo best dus vrijdag avond nog even in dubio gezeten wat gaan we doen. Zaterdag morgen was de sneeuw hier groten deels verdwenen dus we besloten om toch te gaan rijden. De heren achter in de bus en op naar Noord Holland. Onderweg hebben we alle weersoorten gehad. Regen, natte sneeuw, droge sneeuw, stralende zon en wind. We komen zonder kleerscheuren aan in Wijdenes. En zoals altijd stonden we weer verbaasd over de tomtom van de heren, de hele weg hoor je ze niet en als we Wijdenes binnen ijden beginnen ze achter in de bus te loeien. Ze kennen de weg, de route, ze tellen blijkbaar de bochten en de tijd. Ze weten precies waar we heen gaan. We rijden de bus het erf op en de deuren gaan open. Via de tuindeur gaan de heren de tuin weer in en de dames wachten ze al op. Diamond stapt direct dapper mee met de rest. Even schikt ze van die hele grote beagle maar ook dat ijs is snel gebroken.

Vrolijke kleine stuiterbal.


Hallo, ben jij nou ome Whoop ?? Waarom loop je nou weg, ik wil spelen.


Hoi jongens, ik ben Diamond, hoe heten jullie allemaal.


Zo jij bent groot, we hebben wel dezelfde kleur. Ben jij mijn papa ???


He jij, waarom zit je steeds in dat zwarte doosje te loeren, ben ik niet interessant genoeg ?


In huis knuffelen we even met Djane. Ze heeft net een zware operatie achter de rug en speelt dus niet met de rest mee, ze moet een aantal weken echt rust houden.

We nemen de meutes mee naar de weide en daar begint eht racen achte elkaar aan. Elwood was even vergeten dat hij de volgende dag een wedstrijd had vloog als een kip zonder kop rond over het veld. Ach we konden het ook zien als een extra sprint training hahaha

Rennen !!!!!!!



Ja Whoop je bent snel dat weten we.



Heerlijk alles bij elkaar.


Djill zag er weer goed uit. Heerlijk vrolijk rende deze veteraan mee met de rest.


Kleine smurf


Zoef zoef Whoop

 
Nog een vrolijke veteraan, Onze Michael.
 

Het plezier straalt ervan af.


Justin


Hallo. Ben jij ome Dylan vraagt Daimond hier.


Vrolijke kleine stuiterbal.


Djoplin en Djanis plat in de bocht.


Michael, Djanis en Djill hebben lol met elkaar.


En Mango genoot ook met volle teugen.


Djanis en Michael




Het was geneiten. Na het eten vertrekken we weer naar huis waar we tegen 12 uur snacht  weer aankwamen. Er zou een korte nacht volgen, 6 uur ging de wekker zondag morgen.

Hieronder een link naar een filmpje van de meutes op de weide.

Daimond en haar vriendjes en vriendinnetjes
 

Geen opmerkingen: