De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 9 januari 2018

Puppy troost en wandelen op zondag

Afgelopen zaterdag zijn we samen met Odin en Donald onverwachts vertrokken naar Brabant om puppytroostknuffels te brengen aan Joris en Nicole in verband met het onverwachte overlijden van Fanouck. De beide jongen mannen dus mee om troost en afleiding te bezorgen ook bij beagle Herman. Het was vreemd om hun te zien zonder Fanouck, samen huilen en herinneringen ophalen aan Fanouck, met een lach en traan. Donald liet zich van zijn beste kant zien door binnen 5 minuten al niets vermoedend de met kroos begroeide vijver in te wandelen en koppie onder te gaan. Hij bracht direct een lach bij ons allen .

Herman samen met zijn kleine vriendjes.


 
In de avond vertrekken we weer naar het Noorden. Een dag met veel emotie kwam zo ten einde.
 
Op zondag gaan we heerlijk aan de wandel met de hele meute in de bossen van Grolloo. Heerlijk genieten van en met de mannen.
 
Donald 11 weken, en Michael 11 jaar.
 

 Tja, als kleinste heb je soms toch echt nog hulp nodig ook al denk je dat je het wel zonder kunt.


 Op de houten fietsbrug had Mango even een moment voor zich zelf. De brug waar ik zo vaak foto's van de mannen heb gemaakt. Hij bleef staan, keek omzich heen en toen naar achteren, net of wachte hij op iets.....


 Alinda samen met Donald, Odin en Michael.


 De Bende van Bork 2018. Dylan, Elwood, Mango, Michael, Donald en Odin. De oude meute was uniek, maar wat zijn we trots op deze nieuwe uitvoering van de Bende van Bor.


 De wandelwagen voor de jonge mannen was mee. Na wat tegen spurtelen gingen ze er toch in. Ze wilden liever gewoon mee lopen met de rest.


 Maar even later lopen ze toch weer mee,


 Een mooi stel samen, het kattenkwaad in tweevoud.


 Na ruim twee uur kwamen we weer teug bij de bus. Vermoeid maar volop genoten vielen ze in slaap achterin.

 
De rest van de dag hadden we geen kind aan ze, heerlijk lagen ze allemaal verspreid door de kamer te dromen.
 

Geen opmerkingen: