De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 21 mei 2018

Pinkster weekend

Het was weer een lang weekend zo met de pinksterdagen erbij. Mooi weer en een drukke agenda. Toch verliep het weekend iets anders dan gepland. Zaterdag morgen eerst een training met Elwood voor behendigheid, gevolgd door en uurtje pre agility training met Donald en Odin.  Thuis even rust en toen door naar Tynaarlo voor een Agility workshop/training bij Jan Barelds. Anderhalf uur heerlijke gewerkt aan voor ons soms nieuwe handlings methodes. Gevolgd door een rustige avond met de mannen in de tuin. In de loop van de avond werd  Dylan ziek. In de avond en nacht heeft hij wel 8 keer overgegeven, onrustig en dus baasje ook weinig slaap. De planning voor zondag werd dus iets aangepast. Geen actie met de mannen gewoon rust in de tuin. In de loop van de zondag knapte Dylan gelukkig weer op.

Vol ongeduld zaten mij zaterdagochtend drie vragende koppies aan te kijken. Gaan we weer trainen baasje ?


In de namiddag/avond ga ik nog even bezig met de mannen op de kratjes en ton. Hier ben ik vorige week mee begonnen. Ze zoeken nu zelf een krat uit en gaan er keurig op zitten .


Afgelopen maandag zijn de honden bedjes bezorgd die Alinda besteld had. Ze worden druk gebruikt door de mannen.


Dylan werd dus ziek in de loop van de zaterdag avond, niks kon hij er in houden en hij bleef maar overgeven. Uit voorzorg had ik hem s nachts al mee naar boven genomen, zo had ik direct contact met hem. De hele nacht was hij onrustig en moest ook nog steeds overgeven.  Uiteindelijk vielen we beiden in slaap de wekker was inmiddels de 3 uur al gepasseerd..

De planning voor zondag werd dus omgegooid, geen actie , alleen maar rust, ook voor de andere mannen. De bedjes gingen de tuin weer in en die werden direct weer ingepikt.


Het zonnetje schijnt en Alinda gaat even bezig met de jonge heren en het water paneel. Het is de bedoeling dat ze zelf op het plankje gaan staan en zo hun eigen drinkwater eruit krijgen.




En dan is het weer tijd voor een slaapje.


Spiegelbeeld.


In het begin van de vond zien we Dylan weer opknappen, hij komt zich zelf weer melden. Gelukkig voelt hij zich weer wat beter.


Vanmorgen zaten de mannen allemaal op het bankje in de zon, kom maar op met de brokjes baas, het is tijd voor happies.


Niet veel later liggen Mango en Donald samen in de zon. Zo mooi die twee samen, eerst de band tussen Mango en Justin, toen de band met Elwood en dan nu is er weer een klik met Donald, maar ook Elwood is nog steeds zijn maatje.


In huis, uit huis, in de zon in de schaduw de mannen zijn net jojo's vandaag. Als alles bnnen ligt is Donald nog alleen in de zon, ik maak een pa portret foto's van hem. De kleine man wordt groot.




 
Even later zoekt ook Odin de zon weer op.
 





En als ook de andere heren vinden dat ze weer wat moeten bij kleuren ligt alles weer op een rijtje in de tuin

Baasje ga nou eens weg met dat zwarte kastje.

 
Alinda vertrekt weer naar haar werk en ik blijf thuis met de mannen. De jonge heren vinden het tijd voor aktie. Het gaat er om weg in de tuin, rennen, springen en gek doen,
 




Het is allemaal maar spel,




Wilde beesten in de tuin.






En als je goed kijkt, dan zie je ze lachen.



Pak me dan als je kan, kan me toch niet krijgen....


Heerlijk stel samen.


 
En na al dat gestoei is het weer heerlijk samen slapen.
 
 
Maar als baasje dan de tuin gaat sproeien dan laat Odin zijn clowns kant weer zijn. Water drinken op zijn Odins. De stralen vangen uit de sproeier hahah.
 

 
De mannen liggen nu moe verspreid door de kamer, Dylan ligt naast mij in de stoel te snurken. Het is wachten tot het vrouwtje weer thuis komt.

 

Geen opmerkingen: