De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 8 februari 2009

Eerste show 2009

Gisteren was het dan weer show time. De eerste show voor de boys in 2009. Tevens de laatste show van Mango in Nederland. We moesten naar Eindhoven dus weer een aardig eindje uit de richting. Het was ook de eerste keer dat Jayson nu alleen thuis zou zijn na het overlijden van Kevin. We hadden de buren gevraagt of die een paar keer bij hem konden kijken en zonu en dan een stukje met hem konden lopen. We vertrokken om half zeven naar Eindhoven. Het was heerlijk rustig op de weg en we konden dan ook heerlijk snel door rijden. Om kwart voor negen arriveren we in Eindhoven. We parkeren in de parkeergarage en gaan naar de showhal. Vorig jaar moesten we showen op de boven verdieping dit jaar konden we beneden blijven. De Hamiltons zijn vlak voor de beagles in dezelfde ring dus dat is wel makkelijk. Mango moest nog 1 punt halen om Nederlands jeugd kampioen te worden en dat punt halde hij vandaag. Als eerst mag Michael. Michael doet het uitstekend en haalt 1 Uitmuntend in de open klasse.



In de jeugdklasse hebben we Dylan. Hij is de jongst in de groep en het scheelt wel 5 maanden in leeftijd met zij groeps genoten. Dylan doet het keurig en krijgt een ZG




Onze kleine man vond het soms wel erg lang duren op de tafel en moest dan ook wel eens gapen



Maar even zoenen met de keurmeester is ook wel leuk.



Van de rest van de beagles hebben we weinig gezien dat kwam om dat we stonden te praten met mensen die serieus geintereseert waren in het Hamilton ras.
Na nog een kadootje te hebben gekocht voor onze hondenoppas gaan we om 6 uur weer terug naar het hoge Noorden. Om kwart over 8 zijn we thuis na een lange dag. Jayson had zich goed vermaakt vandaag en had zich voorbeeldig gedragen. Familie Willems bedankt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou, we hebben het met liefde en heel veel plezier gedaan!
Vraag me af wie het meest genoten heeft Jayson, wij of toch allemaal evenveel.
Kom binnenkort 1 van de boefjes lenen voor een fijne wandeling.
Jacquelien

Anoniem zei

Hahaha, die foto van Dylan waar hij
uitgebreid aan het gapen is, is wel heel erg leuk.....

groetjes uit Blerick