De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 20 december 2009

Winterwonder land

Al een paar dagen is Noord Nederland in de greep van Koning winter. Er ligt op plaatsen zelfs meer dan 40 centimeter sneeuw. Bij ons ligt helaas maar een laagje van 10 centimeter. Voor de heren genoeg om ontzettend veel plezier te hebben. Het liefst de hele dag zijn ze aan het rennen door de sneeuw. Vanmorgen in een sneeuwbui had ik al een ronde met ze gelopen. Ze vonden het geweldig. Rennen achter die witte dingen aan en dan proberen om ze te pakken. Vanmiddag hebben we de hele meute mee genomen naar het bos. Het sneeuwde buiten het bos behoorlijk en er stond een stevige wind. In het bos hadden we hier helemaal geen last van het was gewoon heerlijk weer met een paar dol enthousiaste honden aan de lijn.
Hier een paar plaatjes.

Alinda samen met Michael en Jayson.



Het is hier erg mooi baas.



Allemaal geurtjes om aan te snuffelen.



De olde griese had erg veel plezier. Afgelopen week zijn we nog met hem naar de dierenarts geweest. Jayson drinkt op dit moment erg veel. Er was een verhoging van zijn eiwit gehalte, dit kan in verband staan met zijn tumoren. maar vandaag was daar dus niets van te merken. Meneer had plezier voor twee.



De baas met zijn meute.



He baas hier staat weer een blauwe paal, we zitten nog steeds op de goede route.



Kom op baasje doorlopen.



Dylan vond het geweldig, hij had nog nooit zoveel sneeuw gezien.



Gaan we nog verder of blijven we hier staan.



En daar gaat de beagletrein weer verder.



Alinda met haar mannen.



Er lag net niet genoeg sneeuw om Dylan zijn buik te laten verdwijnen in de sneeuw.



Ach zo wil het ook gewoon heerlijk in de sneeuw gaan liggen.



Het werd afzien toen de temperatuur begon te zakken,de ijsspegels kwamen bij Dylan aan de snorharen te hangen.



En Jayson die liep op zijn eigen tempo heerlijk door..



Het was een heerlijke middag in het bos. Thuis gekomen smaakte de warme chocolade melk heerlijk. De heren zijn onmiddelijk op hun kleedjes gaan liggen slapen, Volgens mij dromen ze nu heerlijk. De pootjes gaan heen en weer en er komen geluidjes uit hun mandjes.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Merry Christmas, beagleboys/Monica

Anoniem zei

Hello there Its Christine Dallida's owner. looks like you had a good time in the snow with the dogs, dally and grace loved the little snow we had until it started to go really icy and the puppy kept losing her stepping. Hope you had a wonderful christmas!
Christine and Dallida