De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 11 maart 2011

Alinda's reis naar Crufts 2011 (Bijgewerkt op zaterdag)

Op het allerlaatste moment had Alinda besloten om toch nog naar de Crufts in Birmingham te gaan. Vandaag zou ze dan samen met Pam bij de stand op de Discoverdogs van de Hamilton club Engeland staan. (Met de na druk op vandaag zou ze) Helaas liep het anders.

Vanmorgen ging de wekker erg vroeg. Vier uur, Zelfs voor de honden was dit nog te vroeg. Ze waren niet echt happy om zo vroeg al uit de veren te moeten. Laatste spullen inpakken honden voeren en rond 5 uur vertrekken we naar Amsterdam. Het is rustig op de weg en we rijden vlot door. We passeren Hilversum en Naarden en daar gaat het fout. Het verkeer komt muurvast te zitten. Er blijkt een overval gepleegt te zijn in Marknese met een politie achtervolging als gevolg. Deze achtervolging eindigt in het over de kop vliegen van de vlucht auto. Hierop volgt een schietpartij. De A1 werd hermetisch afgesloten. Daar sta je dan 15 kilometer voor Amsterdam en je kunt geen kant op. Ruim twee uur hebben we langzaam gereden of stilgestaan als we de afslag naar de A6 bereiken. We proberen nog om Alinda via het station in Almere met de trein Schiphol te laten halen maar ook dan zou ze niet meer op tijd zijn voor haar vlucht. Er rollen heel wat tranen bij Alinda, ze had zich erg verheugd op dit reisje. Er volgen heel wat telefoontjes met de vliegmaatschappij en Schipol. Uiteindelijk zou haar ticket nog kunnen omgezet worden naar een vlucht vanavond om kwart voor 7. Ze besluit om dit te doen. Met de trein reist ze verder naar Schiphol waar ze nu zit te wachten op haar vlucht. Helaas zal ze vandaag niet meer op de Discoverdogs zijn.

Een stelletje criminelen heeft heel Amsterdam vanochtend ontregeld, Waar moet dat zo langzamerhand heen met Nederland.

http://www.nu.nl/binnenland/2465593/overval-achtervolging-en-schietpartij-a1.html


Om kwart voor zeven is Alinda eindelijk vertrokken naar Birmingham. Een lange dag heeft ze op Schiphol doorgebracht. Alin als je dit leest. Veel plezier en geniet van je dagen op de Crufts.

De heren merkten wel dat er wat was vandaag. Ondanks dat er wel vaker iemand van ons weg is waren ze toch anders dan anders.

Met een scheef oog blijft Dylan naar buiten kijken. Komt baasje er nog aan.




Mike lijkt te slapen maar zijn ogen zijn niet dicht. Bij elk geluid tilt hij zijn kop op.



Tja en deze drie waren gewoon moe van het spelen.



Vandaag was de keurdag voor de Hound groep. Beagles, Hamilton en Foxhound dit zijn de rassen waar onze aandacht naar uitgaat. Van de Hamilton was al voor de Crufts bekent dat het een vriendjes keuring zou worden en dit is dus ook gebeurd, erg jammer. Alinda heeft vandaag een Foxhound uitgebracht in de ring en ze werd Best Of Breed met Dazzleby Dandelion.




Via onderstaande link is de Crufts te volgen. Vanavond Houndgroup !!

http://www.dfscrufts.tv

Best of the Hound group

dfsCrufts / Video - Best In Group 2011: Hound

1 opmerking:

TEAGAN zei

waw wat is die Dazzleby een mooie hond Tjeerd!

Verder hele mooie foto's in de verschillende poses van jullie rakkers en Kevin is bijna zo wit als onze Boke was, heerlijk en lief die oudjes.
Groetjes Els en Teagan