De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 6 maart 2011

Show Groningen

Gisteren was het weer show time. Het was voor ons een thuiswedstrijd. Plaats van handeling was de Martini hallen in Groningen. Louise en Rebecca Kerkmeester waren vrijdag overgekomen en zouden het hele weekend bij ons logeren. Beide dames zullen ook onze honden uitbrengen in de showring.
We hadden alleen Mango en Michael mee. Als eerst mag Mango de ring in hij doet het aan de hand van Louise weer uitstekend en loopt weer als vanouds door de ring. Hij wordt 1U en Best of Breed. Ook wint Mango de eenmalig uitgegeven titel Groningen WInner 2011. Meer nieuws over Mango op zijn eigen Blog.

Rebecca brengt Micheal uit. Het is de eerste keer dat Michael nu in de kampioensklasse staat en hij krijgt een keurige 2U. We waren erg tevreden met deze resultaten.

Rebecca en Michael






Best of Breed werd Roepers Magical Moment. Beste teef werd Singing In The Rain Civias Tergesti



Michael moest later op de dag nog samen met Louise in de juniorhandling. En ook hier ging het super. Louise en Michael haden beiden plezier en dat was ook te zien.

Goed neerzetten





Er moest tussen de handlers gewisseld worden van honden. Lindsay Horinga kreeg Michael en die twee zijn ook geen onbekenden van elkaar. Ook deze combinatie straalde in de ring.




Uiteindelijk komen Louise en Michael op een keurige vierde plaats.



En het is nog niet voorbij. Louise mag ook met Mango nog een keer de erering in voor de rasgroep 6. hier worden ze helaas niet geplaatst bij de laatste drie. Piet daarin tegen doet het fantastisch met Roepers Magicel Moment(Sjimmie) ze komen op een keurige derde plaats in rasgroep 6.



Na een lange dag vertrekken we moe maar voldaan weer terug naar huis. Vandaag is Alinda opnieuw te vinden op de show. Ikzelf ga heerlijk het bos in met de heren.

Geen opmerkingen: