De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 21 maart 2011

Show leiden

Op speciaal verzoek waren we gisteren met Michael en Mango naar de show in Leiden gegaan. Zelf hadden we geen honden ingeschreven voor de show de reden daar toe zal ik hier niet verder uitwerken maar het aantal inschrijvingen van de beagles was ontzettend laag. 6 beagles waar er normaal ongeveer 30 zijn ingeschreven. Van Louise en Rebecca Kerkmeester hadden we de vraag gekregen of wij toch naar Leiden kwamen zodat zij met onze honden in de juniorhandling konden. Dit was voor ons geen probleem.
En beide dames deden het geweldig. In haar laatste optreden in de juniorhandling behaalde Rebecca met Mango een vierde plaats.
Na de show rijden wij nog door naar Brabant waar we op bezoek gaan bij vrienden, Justin speelt hier even heerlijk met zijn vader.



Mango was niet helemaal zich zelf en liep niet soepel. Ondanks dat deed Rebecca het erg goed.




Mango stond fantastisch.




Als de keurmeester alle handlers heeft bekeken maakt ze een selectie. Er komen zes junioren in de voor selectie. Beide dames zaten er bij. Uiteindelijk kwamen Rebecca en Mango op de vierde plaats.




Louise en Michael oefenen nog even van te voren.



Louise met Michael en Rebecca met Mango



Justin kijkt heerlijk recht in de lens.



En dan is het tijd voor de junior handling. Michael straalde aan de hand van Louise



Het zag er goed uit.






Als er van hond gewisseld moet worden krijgt Louise Mango.



En ook Mango is geen onbekende voor haar.



In Groningen waren ze vierde vandaag keurig tweede.





Na de show verlaten wij dus Leiden en rijden door naar Brabant. Onze heren spelen hier nog even heerlijk met de honden van de from Marbelles Manor kennel. Justin ontmoet hier zijn vader, Max.

Vader en zoon .



Benji, Max From Muskoka Dream's



We hebben nog een gezellige avond samen met Issabella en Corne. Rond 20:00 uur vertrekken we weer naar het hoge noorden. ruim 2 en half uur later zijn we weer thuis . een lange maar mooie hondendag was weer ten einde.

1 opmerking:

Louise Kerkmeester zei

hoi!

Leuk stukje over Leiden!! Het was geweldig daar ;-) Super dat jullie met de honden kwamen, bedankt voor alles!

Groetjes Louise.