De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 2 oktober 2011

Ik ben Do(mino) maar noem me maar BOB !

Gistermorgen zijn we naar Wijdenes gegaan om Domino op te halen. We hadden de vraag gekregen om Do op zondag uit te brengen op de show in Zwolle.  Dus al vroeg vertrokken we gistermorgen naar noord Holland. Het was prachtig onderweg, de zon kwam op met laaghangende mist, je kreeg fantastische plaatjes. We hadden onze meute weer mee en na goed twee uur rijden zijn we er. De beide meutes gaan weer ongemerkt in elkaar over en ze spelen er weer lustig op los met elkaar. We blijven ongeveer twee uur en laden dan de honden weer in om weer richting huis te gaan. kwamen we dus met 5 , we gingen nu met 6 weer naar huis. Do heeft een bench voor haar alleen en ligt heerlijk te slapen achter in de bus. Na twee uur rijden zijn we weer thuis. De honden gaan direkt de tuin in en de rondleiding voor Do begint.

Do liep heerlijk tussen onze heren,


Broer Justin ngaf een rondleiding. Dit is mijn bak maar jij mag er wel in zitten hoor zus.


En dan gaan ze de tuin weer in Broer, zus en Dylan.


Kan ik hier ook tussen door??? Do keek of ze ook tussen de haag door kon kruipen. Helaas voor haar er staat gaas midden in de haag.


Dan Alinda maar even pesten. Alin lag heerlijk in de hangmat te genieten van de zon, Met 1 sprong zat Do bij haar op schoot.


Eigenwijs ging ze zitten om ook wat zonnestralen op te vangen.


Als de zon achter de horizon is verdwenen gaan we naar binnen. Do en Justin zoeken elkaar steeds op en gaan even heerlijk samen bank vechten. Mango staat er bij als scheidsrechter.


Maar van Do mag Mango ook mee doen en even later rolt het drietal heerlijk over de vloer.



En dan is het zondag, Zwolle is voor ons bijna een thuis wedstrijd. De wekker stond dus ook pas op zeven uur. Eerst de honden doen en dan klaar maken voor vertrek. Onze heren keken wel sneu dat ze niet mee mochten.  Do zat alleen achter in de bus en viel al snel weer in slaap. Rond kwart voor negen zijn we in Zwolle. We lopen naar de hal en zoeken een plaats langs de ring. Piet en Tineke zijn er al en hebben een bench voor ons vrij gehouden. De beagles zijn als eerst aan de beurt om tien uur. Eerst de reuen, normaal moeten wij dan dus de ring in dus dat was wel even wennen. Beste reu werd Roeper's Magical Moment , Sjimmie met dit volle CAC punt is hij nu Nederlands kampioen. Piet en Tineke nogmaals gefeliciteerd met weer een Roepers kampioen.

Dan is het de beurt aan de teven. Domino straalt in de ring en de keurmeester is vol lof over haar. Ze liep als een trein en genoot met volle teugen. Ze wint haar klasse met 1 Uitmuntend


Als alle teven klassen geweest zijn komen alle nr 's 1 terug voor de keus van beste teef. En weer liep Domino als een trein. En ook nu is de keurmeester heel duidelijk. Do mag achter bordje nr 1 gaan staan.

Wat we niet verwacht hadden gebeurde onverwachts we moesten strijden voor Beste van het ras. Alinda met Do en Piet met Sjimmie, beiden liepen voortreffelijk. Maar ook nu koos de keurmeester voor Domino. Op haar derde show pakt ze haar eerst Best Of Breed. We waren ontzettend trots op haar.  Later op de dag zal Do dus voor het eerst de grote erering betreden om te strijden voor een plaats bij de beste drie van rasgroep 6


Maar ook voor Piet was er nog succes, Samen met hun koningskoppel Sjors en Sjimmie liep hij de sterren van de hemel in de koppelklasse. Ze kwamen op een welverdiende eerste plaats.


Aan het eind van de dag is het dan tijd voor de ere keuring. Alinda en Domino zijn er klaar voor. We hadden Do al even meegenomen naar de erering zodat ze kon wennen aan de ambiance daar, Harde muziek  en felle verlichting.
Als ze daar een beetje aan gewent is gaan Alin en Do naar de verzamel ring en wachten op hun beurt.

De liefde van de handler naar haar hond.


Als groep 6 de ring in mag loopt Domino opnieuw super, samen lopen ze te genieten.


Het plezier straalt er van af.


De ster in de spotlight.


Helaas worden ze niet geplaats bij de laatste drie maar het was voor Do een fantastische ervaring om daar te lopen.  Nog 1 keer geniet ze van het applaus

Het was voor ons dus een onverwacht succes volle showdag. We hebben genoten. Petra en Leo bedankt voor jullie vertrouwen in ons om jullie kleine ster met ons mee te geven.

Als we weer thuis zijn wordt Do uitbundig begroet door onze heren. Of ze verteld heeft wat ze beleeft heeft... ik heb geen idee. Samen met de meute is ze weer heerlijk aan het rennen en spelen gegaan en nu ligt ze samen met haar broer bij Alinda op schoot te slapen.

4 opmerkingen:

Richard zei

Wow, dat is wel heel leuk voor jullie allemaal zo'n succes. Leuk dat jullie zo genoten hebben!

Anoniem zei

Natuurlijk hebben we er vertrouwen in geweldig zo jong nu al de beste Alinda Tjeerd en Domino geweldig wat jullie hebben gepresteerd proficiat. Shampoo van de Borkse boys begeleiding van Alinda en dan is Domino ineens Best of breed.

Jenny zei

Gefeliciteerd met jullie succes Alinda en Do.

TEAGAN zei

Gefeliciteerd allemaal met de behaalde resultaten.
En wat een mooie foto's weer hier op de blog.