De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 17 november 2012

Vrije dag en feest van Sara.

Gisteren had een een dag vrij. We moesten in de middag naar Wijdenes voor een verjaardagsfeest van Petra. Sara was langsgekomen dus tijd voor een feestje.  Smorgens thuis een heerlijke tijd doorgebracht met de heren, eerst wat tuin klussen gedaan en tijdens de koffie waren er een paar die mij wat duidelijk probeerden te maken.

Baas leuk dat je vandaag ok thuis bent maar zullen we een extra blokje door de velden gaan??


Dus na de koffie op stap, eerst met mango, toen de beagle heren en als laatste met Jayson.  De oude man wordt nu snel oud dus ik had de camera weer mee om zijn plezier vast te leggen. Het was een heerlijke tijd met de heren buiten.

Jayson wordt nu echt snel oud, zijn bespiering op de achterhand begint te verdwijnen en daardoor valt hij zo nu en dan om. Maar eenmaal buiten in de velden is hij toch weer net een jonge hond die volop geniet van het leven.



De lelies zijn geoogst, diepe sporen in het land zijn er achter gebleven. Uiteraard zocht Jayson de diepste sporen op.




Mijn vriend, als deze ogen konden praten wat zouden ze dan willen zeggen??




We verlaten de es en gaan het bos in. Heerlijk slenteren we door de vers afgevallen bladeren.




In de loop van de middag maken we ons klaar om te vertrekken. Dylan hield alles goed in de gaten. Sorry jongens vanavond kunnen jullie niet mee. Onze buren zouden de heren s avonds voor ons uit laten. Mooi dat het zo kan.


We hadden met Piet en Tineke ,van kennel Roepers, afgesproken om te verzamelen bij het restaurant waar we s avonds  het feest van Petra zouden hebben. Hier gingen we de stoel voor Sara versieren en lieten ons kado hier achter. Als we klaar zijn gaan we naar Petra en Leo om nog even met de puppen te knuffelen. Piet en Tineke wachten nog even en rijden dan later ook  naar Petra, anders viel het op dat we zo samen aan kwamen. De pups zijn in vijf dagen al weer verandert, wat een genot.

Domino kwam ons weer vrolijk begroeten, de pups hadden geen aandacht voor ons die waren heerlijk met elkaar aan het stoeien.



Een knipoogje, ik ben de sterkste.



Zo lief.




Kan ik er aan deze kant ook uit ??



Met een scheef oog alles in de gaten houden.


Hoezo ... een beagle is eigenwijs !!


We zetten alle pups voor het eerst in stand.

Eerst de teven. 1


 2


 3

En dan de reutjes.
1

Alinda staat al klaar met de volgende.


2

en de laatste


Het was de eerste keer dat ze in stand werden gezet maar het ging goed.  We genoten weer van het jonge grut.
We gaan naar het feest en hebben een gezellige avond, in de nacht rijden we weer terug naar huis. De heren besnuffelden ons weer uitgebreid toen we thuis kwamen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig wat weer leuke foto,s!Slimme hondjes.en weten jullie het al? Het zit em in de staart dat weten we inmiddels;-)

Anoniem zei

sjoukje