De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 9 oktober 2016

Een loge in de meute en heerlijk op stap

Vanmorgen kregen we onze tijdelijke loge in de meute. Disney From Muskoka Dream's.  De oudere zus van onze Michael. 12 jaar is ze inmiddels en ze blijft een tijdje bij ons logeren. Vanmorgen werd Dis dus gebracht door haar vijf mensen baasjes. Ze vond het eerst wel even spannend in de mannen meute van Bork , maar al snel heeft ze haar plaats gevonden, haar eigen slaapmand is mee en die geeft haar een vertrouwd gevoel. Als haar baasjes vertrekken  neem ik Disney en Michael samen mee uit. Even een ronde maken met de beide veteranen. Wat een genot om deze twee zo samen te zien genieten. In 2008 had ik tijdens een behendigheidswedstrijd een foto gemaakt van de toen jonge Disney en Michael. Vanmorgen maakte ik er dus weer 1. De donkere haren hebben bij beide plaats gemaakt voor grijs.

2008, Disney was toen 4 en Michael 2
 
2016, Disney is nu 12 en Michael 10. De donkere haren zijn verdwenen, grijs is het nieuwe blond.

Het was genieten samen met deze twee oudjes. Disney is de nest zus van Djill van Petra en Blue van Tineke, Twee toppers van weleer in de show. Disney heeft ook geshowd maar haar echte kracht lag in de behendigheid, ze heeft zelfs mee gedaan met het NK.


Na een rondje goud van oud neem ik Mango mee, zijn foto's staan op zijn eigen blog. Klik hier . Als laatste zijn Dylan, Elwood en Justin aan de beurt. Vol ongeduld staan ze al te wachten. Riemen om en gaan.


Het waren opnieuw heerlijke momenten. Genieten van je maatjes wat wil een mens nog meer. De rest van de middag was het heerlijk rustig in huis, alle zes lagen ze in een diepe coma.

Geen opmerkingen: