De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 26 maart 2021

Happy Birthday Dylan

 Vandaag kan de vlag weer uit hier in de meute. Onze Dylan viert zijn 13e verjaardag alweer. 13 jaren waar zijn ze gebleven.  Dylan, we hopen nog een mooie tijd samen met jouw te mogen mee maken hier in de meute. 



Dylan komt uit een nestje van 5, 2 reuen en 3 teefjes. Zijn broer woont, of woonde, in Leeuwarden maar zijn we uit het oog verloren, geen idee hoe het daar mee gaat. Ook van zijn zussen zijn we van 2 niet meer op de hoogte. Maar zus Elfie in Roden die zien we nog geregeld. Broer en zus waren vorige week nog samen voor een fotoshoot voor hun verjaardag. 

Broer en zus Dylan en Elfie, 13 jaar, gefeliciteerd kanjers. 


13 jaar geleden geboren in Wijdenes en op dezelfde dag beide vertrokken naar Drenthe. De afgelopen 13 jaar elkaar zo vaak weer gezien en samen avonturen beleeft, we hopen dat ze dat samen nog een tijdje mogen doen.

De dag dat ze het warme nest in Wijdenes gingen verlaten. Nog even samen slapen bij Alinda op schoot.

De jonge Dylan en Elfie zien elkaar na een tijdje weer terug. Zo mooi om te zien hoe Dylan de grote broer was voor Elfie.


En dan  nu 13 jaar later, beide inmiddels behoorlijk verkleurt. Beide een zware periode in hun leven gehad maar nog steeds volop genietenvan het leven.






Nog steeds is er die band, die ze opgebouwd hebben in hun eerste levensweken.

Geen opmerkingen: