De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 9 januari 2022

Beetje trainen, slapen en wandelen.

 Het weer is slecht de laatste dagen. Gisteren waren de voorspellingen voor de ochtend goed dus een deel van de trainingsbaan maar weer opgezet. We zitten nog in Lock down maar de 23e staat eventueel een wedstrijd in de planning, we houden hoop dus de mannen moeten er wel klaar voor zijn , mocht hij door mogen gaan.

Elwood was weer door het dolle, hij zat al te springen en te loeien in de kamer toen ik alleen nog maar met de attributen voor het raam langs liep.


Odin en Donald starten straks ook nationaal, de palen hebben ze nog niet volledig onder de knie dus daar lag met hun de focus op.



We trainen heerlijk in de morgen. En het was maar goed dat ik het s morgens gedaan had, in de middag kwam het weer met bakken uit de lucht vallen. Dylan nam het er maar uitgebreid van. Diep in coma.


Vanmorgen was het weer droog, de zon scheen dus op stap met de mannen.


Dylan is de nieuwe koning in de groep.


De big 5 van Bork.


En weer hadden we geluk, in de middag werd het weer nat. De zon scheen zo nu en dan en werd dan weer opgevolgd door dikke buien. De mannen kregen van de buien niks mee, ze hadden een plek gevonden waar ze heerlijk met hun kop in de zon lagen .

Geen opmerkingen: