De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 1 januari 2022

De meute gaat over van 2021 naar 2022

 De eerste blog van 2022, We beginnen dan ook met iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Een nieuw jaar met plezier, goede gezondheid, gezelligheid en hopelijk ook weer sportiviteit. 

De meute ging heel relax het nieuwe jaar in. Was Elwood gister overdag zonu en dan even van slag, en in paniek, door de harde carbid knallen vlakbij. Gisteravond hadden de mannen helemaal geen last van het vuurwerk. Het vuurwerk verbod werd hier aardig goed nageleefd. Weinig siervuurwerk en knallen voor twaalf uur en om 12 uur was er iets meer geknal maar na 15 minuten was het stil. Wat ons betreft mag het elk jaar zowel gaan. 

De mannen waren de hele avond heerlijk relax, lagen ontspannen te slapen en snurkten er op los.


Compleet ontspannen, van alles om hun geen kregen ze niks van mee.





Als de laatste minuten weg tikken, neem ik het jaar nog even vlug door in gedachten, met een traan in mijn oog kijk ik naar het grote schilderij van Michael aan de muur... 24:00 uur. We heffen het glas op het nieuwe jaar. Laat het een mooie jaar worden.

We doen de gordijnen omhoog en Elwood gaat in de stoel hangen, kijken naar de paar siervuurwerk potten die afgestoken worden in de straat.

Het geknal is beperkt en snel voorbij. Tegen kwart over 12 is de complete rust weer terug, in de verte knalt zonu en dan nog een verdwaalde voetzoeker. De mannen zijn de avond heerlijk rustig doorgekomen, ze gaan de tuin weer in en ik ga nog een blokje om met Mango. 2022 is begonnen , laat de avonturen van de heren maar weer volgen.


Geen opmerkingen: