De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 25 september 2022

Zonnige zondag voordat de herfst losbreekt.

 We staan aan het begin van een echte herfstweek zeggen de weermannen. Regen wind en een daling van de temperatuur. Vandaag zou de laatste mooie zonnige dag voor nu dan ook zijn. Daar moesten we dus optimaal van genieten. Ik begon dan ook al weer vroeg met de wandelrondes van de mannen. En zoals de meeste keren was ook nu Dylan weer de eerste die met me meeging.

Het blijft genieten voor mij om hem zo veel plezier te zien hebben. Als de riem los gaat op de es dan begint het genieten.



Blij, blij, blij,  het zonnestraaltje van de groep.



Door de regen van de laatste tijd was het gras op het land weer hard gegroeid, we gingen er dan ook maar niet doorheen. Voor de foto nam Dylan toch even een stukje gras mee.



Je maatje zo zien genieten op deze leeftijd , daar wordt je blij van.



Voor Dylan kunnen deze momenten niet lang genoeg duren, maar helaas voor hem thuis zitten er nog een paar met smart te wachten.


Ik wissel Dylan om voor de jonge heren. Dit keer blijft Elwood nog een ronde thuis , die gaat mee met de ronde van Mango.


Odin,James en Donald, brothers in crime



En als laatste Mango.... de oude man had gisteren een slechte dag. Vanmorgen was hij gelukkig weer vrolijk en blij en stond al tot twee keer toe bij de deur te wachten dat hij mee mocht.  Deze keer ging hij samen met zijn boezemvriend Elwood. Vrienden vanaf dag 1 en hun vriendschap zit zo diep. 


Op de blog van Mango komen  meer foto's


Het waren heerlijke rondjes met de mannen, in huis vallen ze dan ook weer in een heerlijke slaap. Hopelijk vallen de buien de komende dagen mee en kunnen we nog een aantal heerlijk droge wandelingen maken.

Geen opmerkingen: