De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 4 februari 2024

Vrij weekend

 Een weekend zonder verplichtingen. Geen wedstrijden  trainingen of workshops. Dus heerlijk tijd voor ontspanning met de mannen. Gistermiddag even alleen met Charlie op stap geweest aan de lange lijn, Hij vond het heerlijk even alle aandacht voor hem


Balletje mee  en dan een apporteer spelletje, dat vind Charlie geweldig.



Zijn neus wordt steeds zwarter, de witte vlekken verdwijnen


Heerlijk rennen aan de lange riem


Attent zijn, er is zoveel actie in de omgeving


Bijna 8 maand, puppy Charlie is er niet meer, maar het puppy gedrag nog steeds. Alles is nog een feestje, niets moet en bijna alles mag. De tijd van werken komt nog wel. Nu heerlijk pup mogen zijn is zo belangrijk.


De wekker van Dylan is weer een beetje bijgesteld, het is niet meer zo dat hij al om drie uur wakker is, de laatste tijd is het steeds vaker half 6. Zo ook vanmorgen was het iets voor half 6 dat ik van boven naar beneden verhuisde en op de bank samen met de oude man nog een uurtje slaap mee kon pakken. Ook vandaag geen verplichtingen dus ik trakteerde de mannen allemaal op een 1op 1 ronde met de baas. Odin was de eerste die met me mee ging.


Lekker aan de lange lijn, heerlijk uit  rennen



Genieten voor Odin.



Mooie heer. 


Elwood was de volgende die mee mocht


Klaar voor de start...... af




Whoop, ruim 11 al weer, waar zijn de jaren gebleven.


Kleine bijzondere vriend


Thuis wissel ik Elwood om voor zijn neefje James en weer ga ik op stap.


Thuis liever lui dan moe, maar tegenwoordig komt er steeds meer actie in James



Kleine dromer


De grijze haartjes beginnen ook bij hem al te komen


Wow dacht Charlie, mag ik weer alleen met de baas mee zonder mijn maatjes. We deden weer wat speloefeningen onderweg en de kleine man genoot volop.



Blije gup



Niets ontgaat hem.


Donald heeft een kleine blessure, vrijdag met hem naar fysio geweest en we merken verschil. Hij mag alles gewoon doen maar ik ontzie hem nog wel een beetje, zo ook vanmorgen, even een klein sprintje laten trekken maar verder gewoon rustig wandelen.


Het bruin is verdwenen rond zijn snoet. Donald is vroeg een grijze muis geworden.


Duckie,  soms kan hij zo heerlijk in zijn eigen wereld zijn verzonken



En dan was er nog 1 die vol ongeduld zat te wachten, als eerste wakker en dan als laatste met de baas mee, het moet ook niet gekker worden he Dylan.  Dylan mocht in tegen stelling tot de rest de hele wandeling los van de riem. De smile rond zijn snoet, hij haalt echt alles uit het leven op zijn oude dag, wat een genot om zo met hem te mogen genieten.



Blij, blij, blij. als je dit ziet wordt je zelf ook gewoon vrolijk.



Oude vriend. Zijn 16e verjaardag komt steeds dichter bij



En hij bleef maar doorgaan


De baas was er een paar uur zoet mee deze zondag morgen, maar het plezier en genot wat de heren er aan beleven is gewoon onbetaalbaar. 6 rondes om en ieder genoot op zijn eigen manier van de tijd alleen samen met de baas.



Geen opmerkingen: