De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 10 augustus 2007

Show Berghem

Na een onderbreking van een aantal weken was het vandaag weer tijd voor een show. Ditmaal in Berghem, in Brabant. Het is een driedaagse show en dit maal waren we niet in de war met de juiste dag. Het was dus weer vroeg vertrekken vanmorgen. Kwart voor zeven trokken we de deur hier achter ons dicht en gingen richting het Brabantse land. Het was net of had Mike door wat er aan de hand was. Hij zat al met grote heldere ogen achter in de auto. Na een rit van goed twee uur reden we Berghem binnen. Na de auto te hebben geparkeerd, gaan we naar het show terrein. Het is dit maal in een sporthal.


Er waren 22 beagles ingeschreven, een leuk aantal. Ook waren er weer honden die we nog niet eerder op show hadden gezien. Volgens de papieren zouden we een keurmeester uit Amerika hebben. Deze was helaas verhinderd, er was nu een vervanger uit Letland. Mike werd als derde geplaatst met een kwalificatie uitmuntend, oftewel 3 U .












Na nog een aantal speeltjes voor hem gekocht te hebben, vertrekken we om goed drie uur weer naar het Noorden. De volgende show is op 25 & 26 Augustus en dan in Ahoy in Rotterdam. Zien of Mike dan Ahoy tot de nok aan toe gevuld kan krijgen

Geen opmerkingen: