De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 8 november 2013

De Whoopy's 3 weken

Gisteravond zijn we weer op puppy bezoek geweest bij Jan en Jenny. De ontwikkeling van de kleintjes gaat nu erg snel, in een week tijd zijn ze ontzettend veranderd. De oogjes zijn open en de eerste wankele stapjes worden gemaakt. Elfie maakt het goed, ze is een super moeder voor haar kinderen. Het is net of voelt ze aan dat dit, helaas, haar laatste nestje is en wil ze deze puppen extra verwennen. Drie kleine buffeltjes lagen ons aan te kijken toen we bij de werpkist kwamen. Wat een genot om ze zo te zien. Vanaf de eerste week komen we nu kijken, wat een verschil is er ontstaan in die drie weken. Van kleine zwarte molletjes naar nu al kleine stevig buffeltjes met heerlijke dikke poten. Je bouwt een band op met deze kleintjes door ze zo vaak te zien. We proberen hun hele ontwikkeling deze periode op de voet te volgen, het zijn toch je 'kleinkinderen' die daar liggen.  De liefde, tijd en energie die Jan en Jenny in dit nest stoppen is ontzettend groot. Na alle ellende die ze de eerste tijd gehad hebben is het te hopen dat ze nu mogen genieten van dit super nestje.

Inmiddels liggen er drie buffeltjes aan de spenen van Elfie. Wat zien ze er goed uit.



Melk de witte motor. Jaren was dit een reclame spreuk voor een grote zuivel gigant. Nou voor de puppen gaat dat zeker op.


De ontdekking van de grote wereld begint met kleine stapjes.


Op ontdekkingsreis door de werpkist. Vorige week was het nog kruipen nu is het echt lopen.


Samen aan de bar.


Maar van al dat drinken wordt je moe, gelukkig mag je hoofd even rusten op de rug van je zus.


De speen verdwijnt diep in het mondje.


Heerlijk slapen.


Kus kus.


Een tevreden pup, er zit een glimlach rond haar snoet.


Moe.


Synchroom drinken. Met hun pootje stimuleren ze de melk gift.


Ik heb bijna de hele avond naast de werpkist gezeten. Zo mooi en lief, ik kan er uren naar kijken.  Vlak voor dat we weggingen kwam 1 van de puppen heel dicht tegen Elfie aan liggen. Zo mooi en vertederend.

Kom maar bij mama mooie dochter, Moederliefde van een zorgzame Elfie naar haar puppen.



Love is....


Vandaag zou jan de werpkist uit de ren halen. De puppen kunnen dan echt beginnen aan hun ontdekkingsreis. Volgende week gaan we weer kijken.

Voor meer puppy plezier kijk op: De site van Denia Carlein en Elfie en dan onder puppy's

Of bij Storm:  De jonge reu die straks op reis gaat naar Noorwegen: Klik hier

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi geschreven, jammer dat wij zover weg wonen.
Groet, René

Anoniem zei

Ooooh wat zijn ze al gegroeid en zooooo schattig om te zien.....kan me voorstellen dat je wel een hele avond naast zo'n werpkist kunt zitten :-)
Liefs uit Beerta