De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 15 mei 2017

In memoriam Disney From Muskoka Dream's

Vandaag kregen we het trieste nieuws dat Disney aan het eind van de middag vredig is ingeslapen..
Deze strijd kon ze niet winnen. Houden van is ook loslaten, hoe zeer het ook doet.
Disney is bijna 13 jaar geworden.


Lieve Disney, we konden je al vele jaren, hebben je zien stralen in de Agility wedstrijden en in de show ring. Een toppertje,maar bovenal het beste maatje van Arnold, Natasjha en de kinderen.

Afgelopen jaar heb je twee keer bij ons gelogeerd, het was een prachtige tijd. Wat hebben wij genoten van jouw aanwezigheid hier in de meute, binnen een dag had jij je plekje hier in de groep gevonden. Wat heb ik die dagen veel met je gewandeld, alleen, samen met je jongere broer Michael of gewoon met de hele meute. Vele foto's heb ik gemaakt. Het was een mooie tijd. Je was hier altijd weer welkom.
Helaas zal dat niet meer gebeuren, deze ziekte kon je niet overwinnen. Je baasjes hebben alles voor je gedaan maar het mocht niet helpen. Om je verder lijden te besparen was dit het laatste wat ze voor je konden doen. Lieve Disney, met tranen in mijn ogen plaats ik deze in memoriam, het was je tijd nog niet. Rust zacht Disney, we zullen je nooit vergeten.......

Hieronder nog een aantal foto's van je laatste logeerpartij hier in de meute.



Als dame werd je op handen gedragen door de heren hier in huis. Je was tijdens je aanwezigheid hier het stralende middelpunt van onze roedel.



Samen met je twee jaar jongere broer Michael, het was een voorrecht om met twee van zulke kanjers door de bossen en velden te gaan.




Run free achter de regenboogbrug mooie dame, je zult hier gemist worden maar vergeten doen we je nooit.

 
Lieve Disney, Rust zacht.
 
Arnold, Natasjha, Dion, Rick en Jillz heel veel sterkte met het grote verlies van jullie lieve Disney.
 
Alinda, Tjeerd,
Michael, Mango, Dylan, Justin en Elwood.

Geen opmerkingen: