De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 5 mei 2017

The day after bij Seven dogs hondenschool

Na een heerlijke nacht, waarbij iedereen in een hele diepe slaap lag waren we al weer vroeg wakker. Wakker worden met een kop koffie en uiteraard gaan de eerste gesprekken weer over de wedstrijddag van gisteren. Als iedereen wakker is gaan we aan het ontbijt. De honden liggen allemaal nog met duffe koppies in hun mand.


Na het ontbijt gaan Jan en ik naar achteren. We bouwen een klein oefen parcours  op voor de honden, een paar sprongen, de paaltjes, twee tunnels en de kat. Het zonnetje schijnt weer maar er staat een stuk meer wind dan op de dag van gisteren.


Als wij alles op gebouwd hebben komen de dames met de honden naar achteren. We gaan even heerlijk ontspannen aan het werk met de honden, een soort cooling down training.


Pepper tussen de palen


Vliegend over de sprong.


Justin mocht ook weer, wat genoot hij dat hij weer bezig mocht met sprongetjes en de tunnel.






Heb je een koekje Anna ?? Ik kom al.


Michael had net als op zaterdag een grote grijns rond zijn grijze snoet. Hij vind dit zo heerlijk.



Isa en Anna gingen ook lopen met de honden. Hier Isa die een ronde loopt met Michael.


En ook onze relnicht "Gordon" ook wel Dylan genoemd kregen we zover dat hij ging springen. Meestal is hij liever lui dan moe en is niet warm te krijgen voor dit soort actie's. Nu dus wel.


Op de kat.


En zelf liep ik een aantal keren met Elwood.



Zweef moment


Gevolgd door een snoekduik.


Jan met Benji.


MAthilda met Pepper.


Hoi camera man, sta ik er mooi op zo ?


Anna samen met Justin, na een paar sprongen nu over de kat.



En door de tunnel.



Mijn kleine kanjer, Elwood met een koppie dat plezier uitstraalt.



Michael tussen de palen.




En als hoogvlieger over de sprong, wat een genot om de oude man zo te zien genieten.


Benji


Elwood


En dan proberen om meerdere honden tegelijk over de sprong te laten gaan voor een foto.


Niet gelukt maar de uitstraling op de koppie staat voor het hele weekend. Plezier, heel veel plezier dat hebben we gehad.

 
Als de beagles weer op het voorste deel van het terrein zijn gaan we nog even aan het springen met Mango.  De eerste Nederlandsse Hamilton die bezig is met Agility.
 

Meer foto's van Mango komen op zijn eigen blog

 
We hebben nog een gezellige tijd samen. Richard neemt de beide meiden nog mee voor een klein fietstochtje door de omgeving en wij genieten op het terras van de zon, de honden en de gezelligheid samen. Aan het eind van de middag zet Jan de skottel in de tuin en bakt een hele serie hamburgers. De honden houden toezicht maar zijn zo moe dat ze er niet eens op reageren.
 

 
 
 
Na de hamburgers en soep pak ik de bus weer in. Het zit er op. We vertrekken weer naar het Noorden met een omweg via Amstelveen waar we nog wat moesten ophalen. Een prachtig weekend kwam zo ten einde. Tegen negen uur waren we weer terug in Westerbork. De honden hebben we de hele weg niet gehoord, die lagen in een hele diepe coma.
 
Jan, Mathilda, Steven en Richard nogmaals bedankt voor dit fantastische weekend en jullie gastvrijheid.
 
Hier nog een linkje naar een YouTube filmpje van de zondag ochtend training van de heren.
 
 
Inmiddels staat het volgende weekend al weer voor de deur. Opnieuw een wedstrijd weekend. Zowel zaterdag als zondag gaan Elwood en ik de baan weer in.
 

Geen opmerkingen: