De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

donderdag 29 november 2018

Puppy bezoek, 4 weken

Afgelopen zondag zijn we weer een dagje op bezoek geweest bij de puppen van Diamond en Odin. Inmiddels zijn ze al weer vier weken. Bij ons vorige bezoek kropen ze net door de bak, inmiddels is de ontdekkingstocht begonnen en lopen ze al buiten de werpkist en heerlijk door de kamer. Onderling wordt er ook al heerlijk gestoeid. Joris en Nicole waren er ook om de kleintjes voor het eerst te ontmoeten. Herman en Hugo liepen al tussen de meute van Petra en Leo toen wij aan kwamen. Onze heren er bij en er werd weer druk gespeeld in de tuin. Wij genieten binnen van het jonge leven. Mooie stevig puppen die goed in elkaar zitten. In de middag gaan we naar de weide met de meutes. 14 honden achter in de blauwe bus en op naar het veld. Deuren open en 1 voor 1 springen ze er uit. De oudjes help ik door ze er uit te tillen. Het is weer genieten om ze te zien rennen samen. Helaas zijn bijna alle foto's van hun plezier mislukt. Als alles moe is doen we ze weer in de bus en rijden we weer terug naar Leo. De drie meutes gaan de tuin weer in maar zijn toch wel moe, in de serre, in hun eigen kamer overal vielen ze in slaap terwijl wij binnen opwarmen aan de koffie en genieten van de puppen en Diamond. Leo maakt nog soep en warme broodjes en niet veel later vertrekken wij weer naar Westerbork. Het was weer een geslaagde dag.




De twee reutjes.


En de drie teefjes


Een schoot vol rijkdom


 
We gaan met de meutes in de bus naar de weide. Zoals ik al schreef zijn bijna alle foto's mislukt, hier nog een paar redelijke. Het plezier was er niet minder om.
 

Odin en Donald, altijd samen.


Djoplin  en Djanis


Djoplin haar zus Djune werd later op deze zondag samen met Willianne Nederlands kampioen Agility in de klasse A40, de klasse waar ook Elwood en ik in starten.


Happy old Djill.


Ja Whoop, je weet het he.



De twee oudjes. Broer en zus Michael en Djill

 
Het was genieten, zowel van de puppen als op de weide. Moe maar voldaan vertrokken we in het begin van de avond weer naar het Noorden.
 
Hieronder de link naar een filmpje van de puppen. Er zijn nog twee teefjes beschikbaar voor serieuze liefhebbers.
 

Geen opmerkingen: