De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

donderdag 27 februari 2020

Nog 1 keer naar de BeeGees

De puppen van Pebbles zijn inmiddels al weer 8 weken. Deze week verlaten ze hun warme nest en gaan op avontuur in de grote wereld. Door diverse omstandigheden zijn we helaas bij dit nest niet zo vaak wezen kijken. Eerst de rug klachten van Alinda waardoor ze geen lange auto rit kon maken, hadden we later een paar keer een afspraak staan gooide eerst de storm roet in ons eten en als overmaat van ramp zaten we door autopech een week zonder auto en moesten we opnieuw onze afspraak afzeggen. Dus afgelopen maandag, Alinda was vrij, een halve dag verlof opgenomen en op naar Wijdenes. De heren gingen mee en zouden met goed weer lekker ravotten op de gote weide. Voor ons dus nog even genieten van dit prachtige viertal.Helaas werd eht opnieuw bar slecht weer dus werd het geen spelen op de weide voor de heren maar samen met de Muskoka dames in de tuin  rennen en gek doen. Wij genoten binnen van de puppen. De camera maakte weer overuren. Geniet mee van wel weer heel veel puppy spam.

Echte hondjes zijn het inmiddels.


Speels en  nieuwschierig


Nog niet kunnen kiezen, slapen of toch nog even spelen.


Samen slapen.


Net wakker hahha.


Even proberen of er actie is bij mijn broer.


Nee, dus allemaal in diepe rust.






Oh dit verklaart veel, ze hebben het niet van een vreemde. Ook mama ligt heerlijk in dromenland.


Zie je wel hoor.


Kom broer wakker worden.



Even flos pesten


Tijd voor actie zegt mama Pebbles.


Heerlijk samen spelen.






Joepie, trek spelletje met mama.


 
Dag meneer mag ik hier wel even liggen ??
 

Kiekeboe


Kom zus jij er ook bij.


Kleine voetjes klaar voor het grote avontuur.


Gremlin ?


Onder de bank is het ook goed slapen.



Of heerlijk bij mij in de armen.



Rug liggers.


Liefhebber van vers vlees. Oren knagen .


Liefde is..... samen poot in poot liggen.


Het teefje blijft bij Petra en Leo. Judy is haar naam. Hier maakt ze kennis met Mango en de andere heren van de Borkse meute, die zal ze vast wel vaker tegenkomen.

 
Het was een middag genieten. In de avond gaan we weer richting huis. Het waait weer stevig en de regen komt met bakken uit de lucht.... zucht waar is de winter.
 
Afgelopen woensdag is de eerste pup uitgevlogen, de anderen gaan de komende dagen naar hun nieuwe baasjes.  Kleine BeeGees, veel plezier en geluk in jullie verdere leven , en wie weet komen we elkaar nog weer eens tegen.

1 opmerking:

Sjoukje Postma zei

Geweldig,❤️❤️❤️