De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 3 maart 2020

Martini Dog show Groningen

Afgelopen zondag waren we met de 3 heren op show. Een thuiswedstrijd haast, Groningen was de plaats van handeling. Het was de eerste internationale show voor James.


De beagles werden pas na 12 uur gekeurd dus we konden rustig aan doen. We vertrekken s morgens tegen een uur of tien en zijn binnen een half uur in Groningen. Bus in de parkeergarage en de spullen op de bolderkar. We zoeken de ring op en Piet, Tineke en Petra zijn er al. We zetten onze spullen bij hun neer. James mag als eerste van onze heren. De kleine man doet het goed en krijgt een 2 Uitmuntend. Odin en Donald zitten weer inde zelfde klasse en dus staan Alin en ik weer samen in de ring. De mannen doen het keurig, Odin krijgt een 3 Uitmuntend en Donald een 4 Zeer Goed.  Wij zijn nu klaar, we kijken nog naar de beagle teven, hebben een gezellige tijd naast de ring, net als vroeger.  Petra en Piet moeten nog naar de erering en dat resultaat wachten we af. Aan het eind van de middag pakken we onze spullen weer op en vertrekken naar huis.  Het was weer een ouderwets leuke dag aan de ring.

De kleine man deed het super, Het was natuurlijk een hele andere belevenis voor hem dan de clubmatch. Veel groter veel meer honden, veel meer mensen en drukte.



Er waren voorzorgsmaatregelen genomen ivb met het Corona virus. Je moest zelf de tanden van de hond laten zien, er werden geen handen geschud in de ring, een beetje overdreven als je het mij vraagt ,maar goed, das Nederland 2020 zal ik maar denken dan.


Odin wordt steeds stabieler, hij blijft het nog steeds spannend vinden maar er zit groei in.


Donald, hij is groot, dat nekt hem tot nu toe steeds. Hij zwaard nu wat meer uit en alles komt meer in verhouding,.


3e en 4e.


De reuen zijn klaar, vanaf de zijkant volgen we de teven in de ring. James, 007, kijkt aandachtig. Een keurmeester uit Rusland, een teven pup met een Russische vader, het past precies in het scenario van een nieuwe Bond film haha.

 
James Bond and the 2 Russian Spy's.
 
 
Komend weekend is Crufts in Birmingham, veel Nederlandse exposanten gaan er heen . Alinda ook, niet met eigen honden maar ze zal waarschijnlijk wel honden uitbrengen. Ook zal ze in de stand van de Engelse beagleclub staan op Discover dogs.

Geen opmerkingen: