De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

donderdag 25 juni 2020

Soms moet je gewoon geloven in een wonder

Ik heb het al vaker genoemd hier in de blog, de situatie van Michael. Uitvoerig staat zijn onwaarschijnlijke herstel hier in vele berichten beschreven. Een wonder dat zeggen we nog steeds, Onze eigen dierenarts staat ook nog steeds versteld, ze begrijpen er niks van. De vechtlust van de oude baas, zijn onverklaarbare wederopstanding. Hij heeft het leven omarmt in een stevige houtgreep en geniet er nog steeds met volle teugen van. En wij met en van hem. Vorig jaar op de terug vaart van Schier maakte Nicole een foto van mij met Michael in de armen, precies op het moment dat ik even in gedachten verzonken was. Het zou waarschijnlijk zijn laatste BSBE worden, waarschijnlijk zelfs zijn laatste vakantie reisje met ons.

 
De oude baas zagen we wonderbaarlijk steeds een stapje vooruit gaan. De VSS in Denemarken werd een emotionele reis. Michael nog 1 maal in de Agilty wedstrijd baan, nog 1 maal een laatste ere ronde door de showring. Dat was iets wat we 3 maand daarvoor helemaal niet meer hadden durven dromen. Het was een eervol afscheid voor hem samen met ons  van twee taken van de honden sport waar hij in zijn leven zo van genoot.
 
Onze laatste wedstrijd samen
 

Afscheid van de showring samen met Alinda.

 
Nu een jaar verder, een jaar en 3 maand zelfs nadat we te horen kregen dat direct laten inslapen het beste zou zijn. Een jaar waarin we dus nog vele mooie momenten samen aan zijn levensverhaal hebben mogen toevoegen. Een geschenk, een wonder....
 
Vorige week stonden we weer in Zoutkamp. Michael was er nog gewoon bij. Ik vroeg aan Nicole of we de foto van vorig jaar over konden doen. Helaas niet op de boot terug van Schier maar aan het water bij de camping.
 
 
Ik neem Michael later nog even alleen mee om hem mooi op de foto te krijgen tussen de bloeiende witte klaver aan de waterkant.
 
Sneeuwwitje onze wonderboy
 




 
Deze zomer wordt het, door de Corona perikelen, zeker geen Denemarken, maar we zullen zeker nog nieuwe hoofdstukken gaan toevoegen aan zijn levensverhaal. Zijn medicatie is nogmaals verminderd, we hopen dat we samen nog een mooie tijd kunnen genieten.
 
#keepfightingmichael.

 
 
 

Geen opmerkingen: