De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 9 mei 2021

Groepsfoto's en genieten van een zonnige zondag ochtend

 De mannen lenen zich momenteel weer voor de vele foto momenten van de baas. Groepsfoto's van de meute in steeds weer een ander decor. Het laten poseren van de beagles gaat mij prima af, ik krijg vaak vragen hoe doe je het , wij hebben ook 1 beagle maar hem netjes laten poseren voor de foto lukt niet. Geduld, rust en meestal alleen werken dat zijn de ingredienten die ik gebruik voor eht maken van de groeps foto's. Niet alleen met foto's van onze eigen heren maar ook met beagles van vreemden.


De beagle mannen in het zonnetje op tuintafels en bankjes.


Vader en zoon, die de laatste zonnestralen van de dag opvangen.


6 op 1 stoel dat past niet.


Een ''actie''foto van James, klaar met grasmaaien.


De meute samen op 1 bank.


Klaar voor de volgende klus.



De koning en zijn kroonprins.


Gisteravond lag James zo heerlijk tegen zijn oom Elwood aan op de bank.


Alinda heeft dienst vandaag dus ze was al vroeg weg. Als ik later beneden kom en even een programma terug kijk op de pc ligt Odin achter de pc op tafel..... tis wat.


Na dagen van minder weer was vanmorgen de zon er al vroeg bij. Ik ging dan ook redelijk vroeg met de mannen op stap. Het was zelfs gewoon benauwd, deze overgangen zijn niet gezond. Mango en Elwood mochten als eerste mee.




Gevolgd door James, Odin en Donald





En als laatste Michael en Dylan, zij mochten weer heerlijk los op de es.


Blij ei, zijn orientatie vermogen en gezicht en gehoor worden wat minder. Soms is ie mij even kwijt en ent dan de andere kant op. Tja dan moet ik dus in looppas achter hem aan om hem weer bij de les te krijgen haha. Ouderdom komt met gebreken, ook bij honden.


Dylan geniet van het vrij los rennen. In huis daarin tegen slaapt hij het liefst.



Onze knokker, wat een levenslust nog steeds.


Tussen de paardebloemen in de berm van de ruilverkavelingsweg, de enige plek waar ze hier nog een beetje staan.




We waren nog geen uur binnen of het weer veranderde, donkere wolken kwamen snel op zetten, gerommel in de verte kwam dichterbij maar van neerslag van betekenis kwam het niet, hooguit 10 druppen. Daarna kwam de zon weer terug maar niet zo uitbundig als eerder op de morgen.


Geen opmerkingen: