De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 27 maart 2023

Samen 30

 15 jaar geleden werden ze geboren in Wijdenes. Een Elvis Presley nestje. Love me Tender from Muskoka Dream's en Little Darlin from Muskoka Dreams. Er waren nog een paar zussen en een broer maar die zijn we uit het oog verloren. 

Dylan en Elfie verhuisden beide 15 jaar geleden naar Drenthe. Elfie naar Roden en Dylan hier naar Westerbork.

De puppun Elfie en Dylan vlak voor het moment  15 jaar gelden dat ze het veilige nest in Wijdenes zouden verlaten

In al die jaren zijn broer en zus zo vaak weer samen geweest. En de laatste jaren  vieren ze vaak hun verjaardag even samen. Gisteren werden ze 15. Wij hadden andere verplichtingen doordat we met Elwood op de EO selectie wedstrijden waren maar de afspraak om vandaag de beide oudjes weer even samen te hebben was al gemaakt. 

Zo vertrokken we vanmiddag met Dylan in de bus naar Roden, eerst nog even een presentje voor Elfie en haar maatjes kopen en dan door naar Roden. Het was een prettig weerzien voor broer en zus en uiteraard moest dat weer vastgelegd worden op de foto.

Beide hebben zware momenten in hun leven mee gemaakt. Elfie helemaal, aangevallen door een rottweiler, een hele zware bevalling waarbij ze bijna het leven liet en vorig jaar problemen met haar evenwichtsorgaan. Maar de beide taaie rakkers zijn er nog steeds en genieten nog volop van het leven




Ooit mooie driekleuren nu beide sneeuwwitjes



15 jaar en 1 dag, We hopen nog een mooie tijd te kunnen genieten van beide, en wie weet  kunnen we volgend jaar opnieuw deze foto maken.

Geen opmerkingen: