De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

woensdag 25 juni 2014

De dag na Big Smile

Na een hele goede nacht werden wij zondagmorgen weer wakker.  Het feest waar we zolang naar hadden uitgekeken was voorbij gevlogen.  Wat rest waren heel veel foto’s aan een fantastische dag. In de loop van de dag zie je op Facebook al heel veel foto’s verschijnen. En ook op de site van het event zelf verschijnen de eerste foto’s. Het grote nagenieten begint. En op alle foto’s die ik voor bij zie komen is het duidelijk. Big smile deed ook dit jaar zijn naam weer eer aan. Iedereen straalt. Baasjes genieten en honden hebben de grootste lol samen.  We gaan ontbijten en de honden hebben echt geen energie om te spelen, ze liggen allemaal in een diepe slaap. In de middag maken we ons klaar om naar het centrum van Westerbork te gaan. Hier is vandaag Stiefkiek’n. 30 levende standbeelden staan verspreid door het hele dorp. Een evenement waar heel veel mensen op afkomen, uiteindelijk ruim 12.500 bezoekers. Het was heel erg leuk om dit eens te zien.


We gaan via het zandpad en het Borkse bos richting het centrum
a (1)
a (3)
Bij het hertenkampje nemen we even tijd om naar de beesten te kijken. Kleine Zack vond het fantastisch.
a (18)
Richard en Mika gaan even samen op een bankje zitten.
a (15)
Big Smile afterparty. Opnieuw werden we uitgebreid bekeken. 5 beagles en allemaal het Big Smile Event shirt aan.
a (23)
Hier een kleine greep uit de vele beelden die verspreid door Westerbork stonden
a (30)a (35)
a (38)a (42)
En ook dit was een atractie
a (60)
Ik vond dit 1 van de mooiste, uiteindelijk werd dit ook de winnaar.
a (79)
En dit werd nr 2
a (94)
a (99)
Alinda gaat nog even naar de supermarkt en wij wachten buiten. steven maakt nog een mooie foto van mij samen met Michael, Mika, Benji en Pepper.
10502167_724848530886847_6216512230973582495_n
Thuis drinken we nog wat en dan gaan Mathilda en de jongens weer terug naar huis. Het weekend zit er op.  Neil, Jenny en Zack vertrekken maandag en op woensdag zijn Christine en Richard vertrokken Zo kwam een fantastische tijd ten einde. Een drukke maar erg gezellige tijd.


Vanaf het eerste moment hebben we genoten, de maanden voor het event al heel veel voorpret gehad met de vele foto’s op Facebook van de afgelopen jaren.Een evenement wat een paar jaar geleden ontstaan is als een spontane wandeling op Schiermonnikoog is nu uitgegroeid tot een echt feest.Veel wandelaars komen al een paar dagen voor de wandeling aan en blijven een paar dagen op de camping. Ook wij gaan dat volgend jaar doen. Sinds vorig jaar draagt het de naam Big Smile als eerbetoon aan onze oude Jayson, Een beagle die bij velen een lach op hun gezicht kon toveren door zelf altijd met een grote grijns rond te lopen. Zijn lach stond garant voor plezier  en genot. Zijn energie straalt nog steeds en tijdens Big Smile krijgt iedereen er wat van mee. 


Hier mee kom ik aan het einde van mijn drie delen verslag van het Big Smile event 2014.  Ik eindig met een laatste foto, de foto die ook groot prijkt op de site van het Big Smile Beagle event. Jayson zo als hij door velen voor altijd in hun geheugen staat. De smile van oor tot oor.


                                                      KEEP ON SMILING
 jay big

Geen opmerkingen: