De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 3 juli 2017

Big Smile Beagle Event 2017, The day after (deel 3)

Uitslapen was er op zondag morgen niet echt bij, we waren al weer vroeg wakker. Er werden weer broodjes gebakken en heerlijk buiten ontbeten. Na het ontbijt pakken we de spullen weer bij elkaar voor een day after walk door de natuur rond Lauwersoog. We rijden naar de parkeerplaats bij het honden strand , andere mee wandelaars staan al te wachten. Honden aan de riem en wandelen maar. Het is lekker wandelweer en we lopen door een mooie gebied. Een deel is militair schiet terrein. Dat vrij toegankelijk is als er niet geschoten wordt.

Verzamelen op de p plaats


De mannen zijn er weer klaar voor.


Mooie breed gemaaide wandelpaden.


Alin heeft Michael, Justin en Dylan aan de gordel, ikzelf Elwood en Mango. Hier een plaatje waar alle 5 op staan.


Op een groot open grasveld nemen we even een pauze.


Attente kop van Elwood.


We lopen verder en komen na dik anderhalf uur weer uit op de p plaats. Vandaar is het nog een klein stukje naar het honden strand weer de honden even heerlijk kunnen zwemmen.  Van onze vijf hebben we  twee  echte waterratten, die zijn het water niet uit te krijgen. Mango trok mij er bijna mee in toen hij het water zag. Mango gaat aan de lange riem en ik haal de bal uit de rugzak. Het waterplezier kan beginnen.




Samen met Fanouck , ook al zo gek op water.




Boem, even schudden en weer doorgaan.


En daar is Elwood, ook hij wil mee doen.




Keurig de bal bij Joris neerleggen. En dan wachten tot Joris hem weer het water in gooit.




Ready...... go  !!



Het was genieten van al deze actie. Van de andere honden gingen alleen Cosmo en Pepper het water in de rest bleef op de kant.

 
We rijden weer terug naar de camping. De eerste BSBE gangers hadden hun spullen inmiddels opgeruimd en waren al weer vertrokken naar huis. We gaan nog een potje voetballen met de buurmeisjes Nienke en Amy. De dames gaan nog even verder met het maken van honderiemen en we eindigen de dag met een BBQ.
 


 
De nazit werd weer een latertje. We genoten met z'n allen na van een fantastische tijd op de camping.  Morgen zullen Alie en Hans , Petra en Jan en Mathilda vertrekken naar huis.
 

Geen opmerkingen: