De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 24 juli 2017

Puppy's kijken

Gisteren hadden we weer een afspraak staan in Wijdenes. Er is een nieuwe generatie Muskoka puppen geboren, die moesten we uiteraard gaan begroeten. Djoplin en Buck zijn ouders geworden van drie kleintjes. Twee teefjes en 1 reutje. De heren van Bork gingen natuurlijk ook mee. In de middag arriveren we in Wijdenes. De bus weer het erf op en het tuin hek dicht. De Muskoka meiden komen al uit de achter tuin gerent als Leo de schutting deur open doet. De mannen van ons worden direct meegezogen in de groep de tuin in. Alinda gaat naar binnen en ik kan de tuin achter niet verlaten,  mijn vriendinnetje Domino was weer helemaal door het dolle heen dat ik er weer was en bleef maar knuffels halen. Als ik mezelf uiteindelijk ook heb kunnen bevrijden ga ook ik naar binnen waar Djoplin al vol trots op ons zit te wachten om haar drie kids aan ons te kunnen voorstellen.
Drie heerlijke dikke puppen liggen in de werpkist. Het blijft altijd weer een prachtig gezicht.

Ik ga naast de werpkist zitten en de camera maakt weer overuren.







 






 
Als de puppen weer in een diepe slaap zijn gaan we met de andere honden naar de weide. Hier kunnen ze allemaal weer heerlijk los en lekker met elkaar spelen.
 

Pretletter 1e klas,




Djill, ze ziet er weer goed uit.


Bijzondere grazers in de weide.


Domino op zoek naar haas.




Justin aan de scharrel met mama Djill.


De reddingsboot was uitgerukt en de mannen kwamen weer terug bij hun opslag. Daar moesten ze uiteraard begroet worden door de meute.


Na een paar mindere dagen was de oude Mike weer terug. Een grote grijns van oor tot oor en heel veel plezier.


Elwood met oma Djill.




Dylan, Justin en Djane.


 
Na een hele tijd vertrekken we weer naar huis. Waar we opnieuw genieten van de kleine puppen.
 


 
Ondertussen zet Leo de BBQ klaar. De kennelpanelen er voor langs zodat wij opgesloten zitten en de honden heerlijk vrij rond kunnen rennen door de tuin.
 
Als lijfwachten zitten de heren voor de kennelpanelen.
 

 
Tegen tien uur verlaten we Wijdenes. We komen in slecht weer te zitten, regen en onweer begeleid ons op de weg naar huis. Tegen twaalf uur afgelopen nacht waren we weer veilig thuis na een mooie gezellige dag.
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen: