De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 17 juli 2017

Onderlinge wedstrijd KC Assen 16 7 2017

Gisteren was het weer tijd voor een wedstijd met Elwood. De onderlinge wedstrijd van KC Assen stond in de agenda. Na een relatieve rustige periode met trainen en wedstrijden was ik benieuwd wat Elwood zou doen. De training vorige week ging echt op zijn Whoopy's, meneer had de feestmuts op en ook afgelopen zaterdag ging het met de paaltjes niet super. Maar vol goede moed reden we gistermorgen weer naar Assen. Michael was weer mee als supporter en steun voor Elwood. Daar het een onderlinge wedstrijd was was de sfeer gemoedelijk en heel relax. We zetten onze tent weer op en wachten op het begin van de wedstrijden. Alin was deze dag actief als vrijwilliger en was verantwoordelijk voor de tijdwaarneming.

 De tent staat weer.

 
De baan werd opgebouwd.
 
 
We begonnen met een vast parcours. Elwood ging als een speer en het zag er mooi uit. Als we op de palen afgaan is hij afgeleid en gaat de baan uit. Pffffft, een disk. Ik krijg hem er weer bij en de rest van de ronde gaat super.
 
Focus op Elwood en Elwood zijn focus op de baan.
 
                                                              Foto: Peter Remmers

                                                                  Foto: Peter Remmers

                                                               Foto: Peter Remmers

Foto: Peter Remmers 
 
Het wachten is dan op de tweede ronde en dit is de jumping. Tijdens het wachten zitten Elwood en Michael heerlijk samen in de bench en kijken naar de verrichtingen van de anderen.
 
 
Het parcours word omgebouwd en we beginnen met de Jumping. Als Elwood bijna mag gaan we alvast richting de ingang van de ring. Hij is heerlijk ontspannen. We gaan de ring in. Twee sprongen en dan een korte draai naar de tweede opening van de tunnel. En pats, weg is Elwood hij schiet er vandoor en gaat buiten de baan, shit weer een disk dacht ik. Ik krijg hem weer onder controle en we lopen de rest van de ronde zonder fouten uit.  Tot mijn verbazing kregen we geen disk en stonden we later als zesde in de eind uitslag voor de jumping.
 
Happy face.
 
                                                            Foto: Peter Remmers.
Aan het eind van de middag stond er nog een BBQ in de planning maar doordat de wedstrijden sneller afgelopen waren dan gedacht was er nog tijd voor een extra spel ronde. Het parcours wordt opgebouwd en de regen valt inmiddels naar beneden. We mogen verkennen en het klaart weer op. Het is een mooi snel rondje, sprongen en twee tunnels, echt wat voor Elwood.  Als we starten is de focus direct goed bij hem en we gaan als een speer. Foutloos kwamen we rond, een mooie afsluiter van een mooie wedstrijd dag.
 
We pakken de spullen wee in. En gaan aan de BBQ. Michael en Elwood liggen inmiddels in ene diepe slaap achter in de bus. Het was een mooie dag.
 
 
 
Hier weer een filmpje van onze drie rondjes in de baan.


Geen opmerkingen: