De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

woensdag 26 december 2018

Nog 1 keer naar het complete nest

Afgelopen zondag was een echte honden en kilometers maak dag voor ons. Maandag zou Sien het nest verlaten in Wijdenes dus als we het complete nestje nog een keer wilden aanschouwen dan moest dat op zondag gebeuren.  Zondag stond er ook een training voor Elwood en mij in de agenda in Duitsland dus dat werd kiezen of gewoon beide combineren.
Het werd dus combineren. We vertrokken in de morgen naar Duitsland, alle heren mee in hun nieuwe kennel.

 Ik train heerlijk anderhalf uur met Elwood en na de training vertrekken we dus naar Noord Holland. Het is vies weer, tijdens het trainen was ik al nat geworden, maar met het kacheltje aan droogde ik gelukkig weer snel op. Na een ritje van twee uur zijn we in Wijdenes. De bus de oprit op, nu net andersom dan met de oude omdat de kennel deurtjes nu via de zijkant open moeten. Honden er uit en die gaan direct naar hun vriendinnen in de achtertuin. Wij begroeten de Muskoka dames en vooral Djill, Djill had de afgelopen week een harde botsing gehad met de kamer tafel en had vocht achter haar oogbol, gelukkig hersteld het mooi, de oude dame wordt oud.
In de woonkamer maken we kennis met puppen kopers, de nieuwe baasjes van 1 van de reutjes Max. Zij hadden het genoegen om nu dus ook de papa van het nestje, Odin , te ontmoeten. Het is weer volop genieten van het kleine grut. Wat zijn het mooie puppen geworden.

Nog 1 dagje kan Sien genieten van de warmte van haar broes en zusjes.



Een mand vol rijkdom.



Heerlijk slapen op schoot bij Petra.


In de ren staat ook een bench, spelender wijs leren de puppen dus dat de bench een vertrouwd plekje is. Ze vallen er graag in slaap.


Hoi.


Boem, koppie te zwaar. Vanuit mij  stoel kon ik het mooi vastleggen door de foto te maken van achter het schuifje in de ren.


Sien vertrekt op maandag  voor de andere puppen begint het grote avontuur na de feestdagen.


Dag opa Tjeerd.


Sien komt vlak bij ons te wonen, Hoogeveen dat wordt haar nieuwe woonplaats, Jip wordt haar nieuwe vriendinnetje, waarschijnlijk komen ze samen wel eens logeren bij de meute van Bork.


Love is.....



Heerlijk bij elkaar in de mand.



Even laten zien hoe lening ze zijn, of is het een seintje dat ze honger heeft.




Even bekvechten.



Alinda met ''haar kleinzoon'' Vidar, Vidar betekent zoon van Odin.


Van Sien neemt  Alinda even afscheid, maar ook haar zullen we snel weer zien. De vier overgebleven puppen zullen we eerste kerstdag weer zien in Roden.

 
Het was elke keer weer genieten van deze kleintjes. Nu is de tijd aangekomen dat ze de wijde wereld in gaan. Petra en Leo hebben ze een super start van hun leven mee gegeven. Nu is het aan de nieuwe baasjes om  de zorg voor de groei diamantjes over te nemen.
 

Geen opmerkingen: