De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 21 mei 2013

Best In show Pinkstershow 2013

Na de fantastische resultaten van zondag, ging mijn reis dus maandag opnieuw naar Arnhem. Al vroeg was ik wakker. De heren even extra aandacht geven en dan langzaam aan klaar maken om naar Arnhem te gaan. Domino was bij Alinda gebleven dat scheelde mij dus weer. Ik ben rond 12 uur al in de Rijnhallen. Dit was de  derde dag van de show. De laatste twee rasgroepen werden vandaag gekeurd. Je merkt dat het heel ander publiek is dat omgaat met de rasgroep 2 Pinchers en Schnauzers, Molossers,Berg en sennenhonden en rasgroep 3, de terriers. Veel agressie in de ring en ook buiten de ring een heel ander soort volk. Kale koppies en veel tatoeages en piercings.  Ik ga even met Domino plassen en je merkt aan haar dat ze zich niet op haar gemak voelt tussen die grote agressieve honden. Na haar plasrondje mag ze weer heerlijk in haar eigen veilige bench.  Petra en Tineke waren s nachts terug gekomen uit Hongarije en waren na een kort nachtje aanwezig in Arnhem om Domino aan te moedigen. Echt super vonden wij dat.  Aan het eind van de middag is het dan zover, de laatste groepskeuring zijn geweest en de finalisten zijn bekend. Domino is er klaar voor, ze is weer vrolijk en blij nu al die grote agressief uitziende en gedragende honden verdwenen zijn. Ze moeten zich opstellen in de voorkeur ring. Al snel daarna mogen ze 1 voor 1 de erering betreden. Er zullen drie geselecteerd worden die gaan uitmaken wie Best In Show zal worden. Domino straalt opnieuw in de ring en ze loopt heerlijk vrij met Alinda mee, het ziet er goed uit.  Alles alle honden in de erering zijn worden ze allemaal nog een keer apart bekeken door de keurmeester. Domino gaat weer op de tafel. Staat mooi in stand en mag een driehoek en recht op en neer lopen. Het ging allemaal goed. Alinda en Domino hebben zich van hun beste kant laten zien, nu is het afwachten wat de persoonlijke voorkeur van de keurmeester zal zijn. De spanning stijgt als alle honden geweest zijn. Drie worden er geselecteerd maar welke??? Nee, helaas zit Domino er niet bij. De geselcteerden worden apart gezet en de niet gekozen finalisten krijgen hun beker en bos bloemen.  Het was top.

Concentratie bij Alinda als ze Domino klaar zet in de voorkeurring.



Nog even ontspannen en dan vol vuur de erering betreden.


Opnieuw in stand zetten.


Trots zijn dat je daar mag staan.


Recht op en neer voor de keurmeester.


De rasgroepwinnaars die strijden voor het podium van Best In Show.


Niet geselecteerd bij de laatste drie maar trots op de geleverde prestatie.


Kijken naar de grand finale van 1,2,3


Als afsluiter van een fantastisch weekend nog een paar foto samen met Domino , haar prijzen en natuurlijk op de hoogste trede.


Trots op 'onze' Domino.


Alinda heeft Domino nu twee keer geshowd op een grote show. 2 keer werd ze BOB en nu ook BIG, wie weet wat er nog volgt.


De wereld show afgelopen jaar in Oostenrijk was de laatste keer dat wij een beagle geshowd hadden. Dit is een mooie terug keer in de showwereld.


De hoogtepunten van de Best In Show op in plaat.


Het was een top weekend. Petra bedankt voor het vertrouwen in Alinda om Domino opnieuw te mogen showen. Het was een genot om haar weer bij ons te hebben.

1 opmerking:

Sylvia zei

Domino al hebt je geen prijs gewonnen voor Best in Show, je hebt het geweldig gedaan!

Prachtig stond je daar!!

BOB en BIB nog even dan zal je wel Best in Show wel winnen!