De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

vrijdag 16 oktober 2015

Plezier met heel veel vriendjes

Afgelopen zondag hadden we weer een afspraak staan bij Petra, puppy kijken en knuffelen.  Petra had meer beagle vrienden uitgenodigd om ook langs te komen zodat alle honden heerlijk met elkaar op de grote weide konden spelen. Het werd dus een Muskoka Run free day. Op  zaterdag kregen wij nog een vraag van onze buren of wij zondag op Bhody konden passen..... tja helaas we zijn niet thuis  maar hij mag wel mee hoor hihihi. Dus zo reden wij zondag ochtend in plaats van met 5 honden nu met 6 honden naar Noord Holland. Voor Bhody was het allemaal nieuw. Samen met twee vriendjes in een bench en dan ook nog een rit van 1,5 uur. Maar voor hem wel een goede training. Voor onze heren is auto rijden gelijk aan slapen, en Bhody zag dat en nam dus hun gedrag over. De hele weg hebben we hem niet gehoord. We rijden het erf van Petra op en laden de honden uit. Petra stond raar te kijken toen er opeens een nr 6 uit de bus kwam, een langharig iets inplaats van een beagle. Jan en Linda zijn er ook al met Seven en de heren gaan direct weer op in de groep dames. Bhodi vond het wel een beetje spannend maar liep heerlijk vrij met onze heren mee de tuin in. Niet veel later komen ook Henri en Hetty met Scully en als laatste kwamen Reginne en haar familie samen met Britt. 13 honden spelen er nu heerlijk samen en er valt geen grom.  Terwijl de honden het dus druk met elkaar hebben gaan wij naar binnen om te genieten van de puppen.

Wat waren ze gegroeid in vergelijking met de laatste keer dat we ze zagen. Het zijn nu echte hondjes die begonnen zijn aan de ontdekking van de grote wereld buiten de werpkist.


Ze waren nog niet echt wakker  en we genoten van het slapende stel.

 
Samen met mama Djanis.
 
 
Domino roept het jonge grut even tot orde. Ja Seven en Britt luisteren naar Domino
 

He denkt Mango das een nieuwe toen  Britt vlak voor hem langs liep.


Elwood de stoere knul.


We doen alle honden de riem om en wandelen naar de weide. De honden hadden door wat er ging gebeuren en waren allemaal door het dolle heen. Als alles op het land is en het hek weer gesloten gaan de riemen los. Als hazen rennen ze allemaal weg. Michael kijkt nog even achterom waar vriendje Bhodi blijft.

 
Ahh daar was ie al, in volle snelheid achter de meute aan.
 

Een lol dat ze hadden met elkaar. Scully was het meeste bij de dames Britt en Seven in de buurt.


Britt op snelheid.


En vlak achter haar Seven en Scully.


Dana stond te genieten van al haar familie leden die veel lol met elkaar hadden.


En Bhodi...... een foto zegt meer dan duizend woorden.


Daar was Scully weer met zijn meiden.


Britt de jachthond.


Scully op Bhodi jacht.


Ruim 600 foto's zou ik deze dag maken, beeld diaree noemen we dat hahah, maar op bijna geen 1 staat een hond van ons zelf. Hier wel eentje als bewijs dat de heren er wel waren. Dylan  zo als alleen Dylan het maar kan. Tong uit de bek en heerlijk gek doen .


En Scully gaf een demonstratie worstelen.


Seven, mooie jonge dame.


Heerlijk om ze allemaal zo te zien genieten, lekker ravotten in het veld het lijkt er soms ruw aan toe te gaan maar het is allemaal spel.






Bhodi had zo zijn bedenkingen, zal ik mee doen of zal ik het maar vanaf een afstandje bekijken.

 
 
Tja beagles zijn meute dieren  en die moeten snel kunnen beslissen, dus...... als Bhodi het nog niet weet of hij mee wil doen dan zorgen we wel dat hij geen keus heeft. Aanvallle met zijn allen achter Bhodi aan hihiih
 
 

'Hahah Daar hadden we hem goed te pakken he' roept Britt hier naar Elwood.


Bhodi zal toen wel gedacht hebben dat gebeurd niet weer dat ze met z'n allen achter mij aan gaan, ik ga gewoon mee rennen en de net of ben ik 1 van hun.


 
 Happy Scully.


Vrij als een vlindertje, een prachtig shot van een vrolijke blije pup van 5 maand.


Michael staat te kijken of alles nog goed gaat met Bhodi.


Tja deze drie waren niet moe te krijgen.


Maar helaas aan al het goede komt ooit een eind. We doen de honden weer aan de riem en lopen terug naar Petra haar huis. Reginne wou graag wat mooie foto's van Britt en in het land was het mij niet gelukt om haar mooi op  alleen op de foto te krijgen. Dus we namen haar  nog even apart voor een fotoshoot.
 

Seven en Britt. De twee nestzusjes.


De honden gaan weer de tuin in en ik doe Mango en Bhodi even in de bench. Even rust voor de kleine man. Ondertussen gaan wij binnen een hapje eten en genieten daar weer verder van de pups die nog steeds heerlijk liggen te slapen.


1 voor 1 worden ze wakker en scharrelen heerlijk door de kamer wat een genot.


Langzaam aan maakt iedereen weer aanstalten om te vertrekken naar huis. Als laatste vertrekken ook wij weer naar het Noorden. De  puppen kregen nog een dikke knuffel en  we komen misschien nog een keer langs voordat ze beginnen aan hun nieuwe leven bij hun nieuwe baasjes.


We vertrekken weer naar huis en de honden liggen in een diepe slaap achterin. Ze dromen van de heerlijke dag die ze gehad hadden met al hun vriendjes.

 
 

 

Geen opmerkingen: