De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zondag 17 december 2017

D day, Welkom Donald in de Borkse meute


Gisteren was het dan zover dat we ons nieuwe vijfde lid van de Borkse meute  hebben opgehaald. Donald Duck From Muskoka Dream's roepnaam Donald, is  toegetreden tot de Bende van Bork. We hopen veel plezier met hem te beleven.

Donald zoon van Goofy en onze grote vriendin Domino, half broer van onze Elwood en neefje van onze overleden Justin. Geboren op de dag datum dat het nestje van Elwood en Elfie vier jaar geleden ter wereld kwam. Zonder dat hij het wist was hij al een bijzonder mannetje voor ons. Vanaf nu zullen zijn avonturen samen met de andere heren van Bork hier uitgebreid te volgen zijn.

Gisteren verliet hij als laatste pup zijn vertrouwde nest. Onderweg naar huis stond links naast ons de regenboog. Is het bijgeloof of niet, maar van alle keren dat we op puppen bezoek geweest zijn bij dit nestje van Domino stond op 1 keer na de regenboog aan de lucht, het is net of moet het zo zijn.




Moeder Domino,  Wait and See From Muskoka Dream's


Vader Goofy, Roepers We're Gone Groove

 
Petra en Leo bedankt voor de goede zorgen in de eerste acht weken van zijn jonge leven. Aan ons nu de zorg om hem te laten stralen en genieten zoals al zijn vriendjes dat hier doen. Jullie zullen hem nog vaak terug zien en deel blijven van zijn leven, dat weet ik wel zeker.

Geen opmerkingen: