De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

zaterdag 28 juli 2018

De meute naar de Very Special show 2018 (7)

De eerste nacht weer op je eigen bed is toch altijd weer heerlijk. Nou slapen onze slaapmatjes in de tent ook voortreffelijk maar er gaat toch niets boven je eigen bed. Na thuis komst hadden de heren en dame nog even gespeeld in de tuin waarna ze toch allemaal heel snel hun eigen plekje opzochten om te slapen, ze waren gesloopt van een intensieve week. Wij gingen ook redelijk snel slapen. Hailey ging mee naar boven en sliep in de bench naast ons bed. Zoveel veranderingen voor de kleine meid in een paar dagen maar ze deed het super. Ze viel ook nu weer snel in slaap. Zondag morgen waren we al weer vroeg wakker. Geen rondje langs de kust, dat was wel even wennen. De honden gaan allemaal de tuin in en Hailey loopt dapper met de mannen mee. Broer Odin leid haar rond.



Samen op het tafeltje, vanaf daar kun je de hele tuin in de gaten houden.


Alles goed in de gaten houden.


Hmm, kan ik ook in deze kas .


Zo kort bij ons maar zo snel hecht je aan haar. Vanaf het eerste moment dat we Hailey zagen kroop ze al bij mij op schoot.


Samen met Dylan op de bank


Tussen haar nieuwe vriendjes.  Als je goed naar de mannen kijkt zie je de vermoeidheid rond hun snoetjes.


Direct opgenomen in de groep.


Ik kreeg s morgens vroeg al een appje van Irene wanneer als ze konden komen. Kom maar als jullie er klaar voor zijn, wij zijn wel wakker was mijn antwoord. Voor elf uur waren Eric en Irene dan ook al bij ons om hun nieuwe meisje in de armen te sluiten.



Hailey kroop na alle knuffels weer op tafel en hield alles goed in de gaten.


Sammie, de beagle van Eric en Irene was ook mee. De lag heerlijk onder de bank in de schaduw, hij vond het allemaal wel prima.


Dag meisje, veel plezier en geluk bij je nieuwe baasjes, we zijn blij dat wij een deel hebben kunnen zijn van het vinden van een goed huis voor jouw. We zien je snel weer .



Irene , Erik, Sammie en Hailey vertrekken naar huis, we geven de dame een knuffel en wensen haar veel plezier bij haar nieuwe baasjes.
 

Samen met haar nieuwe vriendje Sammie achter in de auto. Dat gaat helemaal goed komen tussen die twee.

 
Als Hailey vertrokken is gaat bij de heren hier het kaarsje echt uit. De drukke week heeft zijn sporen nagelaten.
 
 

 
Met dit laatste blog bericht komt er een einde aan mijn verslag van onze belevenissen op en rond de Very Special show in Denemarken. Een prachtige week kwam ten einde. We hebben genoten van elk moment.
 
 

Geen opmerkingen: