De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 8 april 2019

Quality time

Een weekend zonder wedstrijden, een weekend zonder shows, een weekend dus met niks, zo hebben we ze niet vaak meer. Een zondag om gewoon heerlijk met de heren aan de wandel te gaan. Alinda vermaakte zich in de tuin met het prachtige weer en ik ging alleen op stap met Mango naar de bossen van Grolloo. Even alle aandacht allen voor hem. Genieten voor beide.


Op zijn eigen blog staan de foto's
www.mangothehamilton.blogspot.com

Als we na een paar uur weer thuis komen sta ik voor de keus wat te doen, alle beagle heren in 1 keer mee of in twee groepjes, de oudjes apart en de jonge heren apart. Ik kies voor het laatste. Michael en Dylan gaan als eerste  met mij mee. We lopen naar de es en de heren mogen los. Ze weten dat ik koekjes heb dus ze komen direct als ik ze roep. Vanaf het moment dat de riemen los zijn gaan ook de remmen los. Met een grote grijns rennen de beide mannen om mij heen. wat een plezier. Ik kijk naar Michael en denk aan de woorden van de specialist, inmiddels vier weken geleden, direct laten in slapen is het beste, leven wordt lijden. Gelukkig hebben we niet zijn advies opgevolgd en gebruikten wij ons boeren verstand. Zie hem nu, genieten met een grote grijns, zijn medicatie hebben we inmiddels zelfs al weer wat naar beneden bijgesteld. We genieten van alle momenten die hij nu extra heeft.

De twee veteranen met een grote grijns die niet van hun snoet af kwam.



Michael gaat meestal mee naar de wedstrijden en nu met zijn ziekte gaat hij vaker met ons mee. Dylan blijft dan vaak thuis samen met Mango. Nu kreeg hij dus extra aandacht waar hij dubbel van genoot.


Blije man, wat genoot ik ervan hem zo te zien.




Laagvliegende Dylan


Samen aan het rennen door de velden, wie had dat een paar weken terug nog durven dromen.


Genieten met een hele grote G.




De paas haas is vroeg dit jaar.




Ik zit in het gras en de mannen spelen om mij heen. Als ik ze roep komen ze om een koekje. Michael is door zijn medicatie gebruik nu extra gefocust op eten.


Baasje..... we komen eraan.....



Het was genieten. Als de heren aangeven dat ze moe zijn van het rennen en spelen, knuffelen we nog even in het gras en doe ik de riemen weer vast we gaan weer richting huis.

 
Thuis zitten er drie vol ongeduld te wachten. Het zonnetje krijgt nog meer kracht en als ook wij op de es zijn is het echt prachtig weer. De heren blijven aan de lijn want hun jacht passie is veel te groot.
 
 Heerlijk rollen en spellen in het gras. het was genieten
 
Donald, Odin en Elwood, de drie musketiers.
 


Odin, onze Deense vriend, waar is het kleine pupje gebleven, tijd gaat veel te snel.



De half broertjes Elwood en Donald.


Tja, twee clowns, wat de 1 doet.....


kan de ander ook.


We genieten met z'n drietjes heerlijk van de zon en vervolgen dan onze wandeling .

 
Thuis vallen de mannen later allemaal in een diepe slaap. Het was een heerlijke zondag voor ons allen.
 

Geen opmerkingen: