De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

maandag 5 oktober 2020

Michael heeft er een titel bij.

 Voorafgaand aan dierendag organiseerde de dierenartspraktijk hier in Westerbork een foto wedstrijd voor hun klanten met de titel "Het leukste huisdier van de dierenartsenpraktijk Westerbork''. Je kon een foto insturen en daarbij een klein verhaaltje over je huisdier en uit de ingestuurde foto's werd er door het team van de dierenartsenpraktijk een selectie van drie gemaakt. De foto's van de drie geselecteerden konden op facebook in het weekend van dierendag worden geliked. De foto met de meeste likes werd winnaar. Het winnende huisdier krijgt een verwenpakket en de baasjes een schilderij van hun huisdier.

Ik besluit een foto van Michael in te sturen, onze wonderboy. Ik schrijf een klein stukje over zijn laatste anderhalf jaar en hoe hij nog steeds het stralende middelpunt is hier in de meute. En dan is het wachten op de eerste selectie. En yes, Michael zit bij de laatste drie.



En dan is het wachten, volgers beginnen te stemmen en lange tijd gaan Michael en de twee katten Harley & Davidson gelijk op. Maar dan komen de stemmen voor Michael in sneltreinvaart binnen en neemt hij een grote voorsprong.

Vandaag kregen we een telefoontje van de praktijk. Michael was de glorieuze winnaar geworden. Met 99 stemmen meer had hij de nr 2 verslagen. Onze oude strijder. Opnieuw een mooi hoofdstuk mogen toevoegen aan zijn bijzonder verhaal. We krijgen de keus of een schilderij van de winnen de foto of als we een andere mooie foto van Michael hebben om daar een schilderij van te laten maken.


Iedereen die op Michael heeft gestemd, ontzettend bedankt namens ons en Michael.

Geen opmerkingen: