De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

woensdag 30 maart 2022

Prachtig weer

 Terwijl ik net terug kom van een ronde met Mango, de winterjas en muts weer aan de kapstok hang, de kachel wat verder opschroef en het weer bericht bekijk voor de komende dagen, sneeuwval, denk ik even terug aan zondag en kijk de foto's nog eens door. Een prachtige zondag met voorjaars weer. Zo anders is de temperatuur nu. Het was zondag morgen genieten tijdens het wandelen met de mannen, het was gewoon warm en de jas kon thuis blijven. Ik maakte geen 4 rondjes maar hield het ditmaal bij 2. De eerste was met Mango en James, oud en jong samen op stap.

De bruine snoet van James steekt af tegen de grijze van Mango


Mango wordt snel oud, James zorgt goed voor zijn vriend.


Samen een prachtig stel, toen mango nog jonger was waren de puppen vanaf dag 1 zijn ''kindjes''. Met James duurde het wat langer dat de klik erwas, Mango was ouder en de drukte om hem heen werd hem soms wat te veel, toen James wat ouder werd groeiden ze meer naar elkaar toe en nu is de band tussen hun net als die was met  Mango/Justin, Mango/Elwood, Mango/Donald 



Als we rond zijn neem ik de vier beagle mannen samen mee. Je merkte aan ze dat ze moesten wennen aan de warme zon, de tong hing al snel ver buiten hun bekkie.

Geen opmerkingen: