De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

woensdag 23 augustus 2023

Charlie een week hier

 De tijd gaat snel, Charlie is al weer een week een volwaardig lid van de meute. En wat doet het mannetje het goed. Slaapt eigenlijk vanaf de eerste nacht gewoon de hele nacht door. half 6 was de eerste morgen zijn tijd, daarna werd het al snel kwart over 6 half 7. Binnen gebeuren eigenlijk bijna geen ongelukjes, alles doet hij keurig buiten en ook het hondenluik heeft hij binnen 3 dagen door. De meute moet nog wel even wennen aan zo'n kleine drukte maker, echt spelen met hem doen ze nog niet , maar hij vermaakt zich zelf prima met alle speeltjes die in de kamer liggen. James moet nog het meeste aan Charlie wennen, hij is natuurlijk zijn plaats als jongste kwijt en heeft nu opeens een andere rol in de meute, dat vind hij nog moeilijk. Maar we zien wel dat er steeds meer toenadering naar Charlie komt dus dat gaat helemaal goed komen. Hier een foto overzicht van zijn eerste week.

Samen met James op stap, op die manier breekt het ijs wat sneller voor James


Heerlijk spelen met de ballen.



Dylan neemt Charlie echt onder zijn hoede. Zo mooi om dat weer mee te maken.


Uit eigen wil zoekt hij de bench en mand op als hij moe is.


En binnen een paar dagen doet hij al gewoon mee met de groepsfoto's van de meute. Alsof hij er altijd bij is geweest.


Moe en dan in slaap vallen waar je op dat moment ligt.


De Bende van Bork, 


Goedemorgen baasje.


Zondag hadden we een agility workshop met Odin en Donald, Charlie ging mee, nieuwe ervaringen en belevenissen. Terwijl om hem heen honden druk bezig zijn neemt hij gewoon zijn rust.


Kennis maken met minimensjes.


En stoer samen met Odin achter in de bus in de grote bench.


Maar thuis is toch Dylan zijn steun en toeverlaat.


Mijn 'opa' en ik.


Gisteren moest hij naar de dierenarts, Helemaal goed gekeurd en mooi op gewicht. 4,45 kg.


Stoer manneke tussen zijn meute.


En langzaam aan beginnen we hem ook te laten wennen aan wandelen met meer. Vanavond een klein stukje om samen met James en Odin.


Zijn eerst week hier was een week waarvan wij elkaar geregeld aan keken en zeiden, zo dat heeft hij snel door, en wat is hij makkelijk. Als het vervolg ook zo gaat dan doen we het ervoor.

Geen opmerkingen: