De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

dinsdag 1 augustus 2023

VSS week 2023 (Deel 4)

 De oude baas met zijn lach zo noem ik dit blog bericht maar. Wat hebben we deze dag extra genoten van Dylan. Zijn energie accu had hij blijkbaar extra opgeladen voor deze week, wat genoot hij.  Op woensdag maakten we een mooie wandeling vanaf de camping. Langs de grote hertenweide, de kust, door de bossen en velden en dan weer terug naar de camping, een trip van ruim 2 uur. In de hoofdrol deze wandeling Dylan, hij moest en zou voorop lopen en zijn grijns was niet van zijn snoetje te krijgen..

De zee vlak achter de camping


Op goed 300 meter van de camping lag een grote herten weide, de eigenaar van de camping beheert ook deze weide, er liepen een grote groep herten, jonge dieren en een paar ouden met giga grote geweien. Het gewei zit nog in de bast, het is nog steeds in ontwikkeling.


Prachtig om te zien, wat een gewicht draagt deze met zich mee.



Jonge bokken


Van voren valt de breedte echt op, dit rent dus in looppas door de begroeiing, onbegrijpelijk dat ze niet vast blijven zitten.



We lopen naar de kust lijn en zien op de achter grond de kleine belt brug, de verbinding naar het volgende eiland van Denemarken.


Het strand is maar smal en in de vloedlijn veel stenen.


Stenen mannetjes, je vond ze overal op de dikke stenen.


De geur kwam ons te gemoed, de honden maar kort aan de lijn voordat ze er in gaan liggen rollen, een kadaver van een dode zeehond. in verre staat van ontbinding.


Donald en Elwood zochten het even hoger op.


En ook Dylan klom even op een dikke steen.


Heerlijk rennen door de waterlijn.


we verlaten het strand en lopen via een graffelpad langs de kust richting het bos.


Blij , blij mannetje


Deze momenten blijven we koesteren.


Genieten in volle teugen.



We gaan het bos in en nog steeds wil Dylan eerste rang lopen.


Op een verhoging zie ik iets wat lijkt op een dassenburcht, even een inspectie dus. De rest wacht beneden op mij.


We verlaten eht bos en gaan via de velden terug naar de camping. Sweety en Hailey kregen nog wild in de neus en dat lieten ze luid en duidelijk horen.


Graan velden zover je kon kijken.


En Dylan..... die ging maar door.


Na ruim 2 uur wandelen kwamen we weer terug bij de tent, de rest van de dag was het rustig aan voor de mannen, het werd weer warm.  S avonds werd dit weer afgestraft door enkele regen en onweersbuien. waarna we weer werden getrakteerd op een regenboog die de tent leek te raken



Geen opmerkingen: