De bende van Bork is klaar voor nieuwe avonturen .

donderdag 5 oktober 2023

Met de meute naar Tsjechie (Deel 7)

 29-09-2023

Een week vliegt voorbij, we zijn alweer op onze laatste volle dag hier aanbeland. Een dag die weer zo als de hele week vroeg begon.  De heren spelen al weer vroeg rond het huis en vermaken zich opperbest.  Beetje spelen, beetje slapen, voor elk wat wils. Wat hebben we van ze genoten deze week.

Elwood en Donald ieder in een stoel


Kreukelneus.


Beheers training voor beagles, ze bleven van het brood af.


Casper had veel lol met een stootwil


James was weer even puppy, de hele week haalde hij in wat hij thuis blijkbaar mist nu Charlie er is, heel veel op schoot hangen.


Joris vulde het honden badje nog maar eens bij. Tja als Casper de kraan hoort dan is hij er als de kippen bij.




Hij keek er scheel van.


En na het waterplezier oud Hollands koppeltje duikelen voor labradors.


Odin dacht wat maken jullie je druk....


Hugo had wel zin om samen met Casper te ouwehoeren op  de trampoline.



Worstelen voor gevorderden.




Maar na al dat gespeel slaapt het ook heerlijk in het zonnetje.


Een traktatie in de vorm van gedroogde scholletjes ging er smakelijk in.


En na een visje is het heerlijk slapen bij, met de baas.



De stootwil was deze dag de favoriet.





Joris, Nicol en Alinda gaan aan het eind van de morgen met z'n drietjes op stap . Rond rijden door de omgeving. Ik blijf nu 'thuis' bij de honden. Ze spelen, ze slapen, ze vermaken zich prima.


Ik neem nog even tijd om een paar leuke groepsfoto's te maken van de 7. Een mooie herinnering aan een prachtige week op de berg.




In de avond beginnen we al een beetje met het inpakken van de spullen. Op zaterdag moesten we om 10 uur uit het huisje zijn.

30-09-2023

De laatste morgen dat we heir wakker werden en genoten van dit uitzicht. In tegenstelling tot de andere ochtenden was het niet zonnig.


We pakken de laatste spullen in, maken het huis schoon, bezem schoon was genoeg , maar dat is iets wat de dames niet willen dus er werd redelijk uitgebreid schoon gemaakt. Iets voor 10 uur  maak ik de laatste foto's van het huis. 



De honden gaan de auto in. De waterbakjes zijn gevuld we zijn klaar voor de reis terug naar huis.


We maken een laatste groepsfoto, deze keer 1 van ons vieren.


Nog 1 keer rijden we het bospad af, richting het dorp en dan de grens over .


We rijden vlot door, en maken onderweg een aantal stops onderweg.


Het weer is heerlijk om te rijden, niet te warm maar toch heel helder.


Een plas pauze voor de heren onderweg.


De vermoeidheid was van hun hele houding af te lezen.






We rijden de hele weg zonder files. Zowel heen als terug hebben we niet 1 keer stil gestaan. Toch wel bijzonder. Op een uur rijden van huis voor ons, 2 uur voor Joris en Nicole zoeken we een restaurant om samen nog watt e eten. Het restaurant wat we op het oog hadden had geen plek meer dus een alternatief werd een pizza en die op een parkeerplaats opeten haha, echt vakantie dus.  We nemen de week nog even door en dan is het tijd om afscheid te nemen van elkaar. We rijden nog een stukje samen en dan nemen Joris en Nicole de afslag naar het Zuiden en wij rijden door naar het Noorden.

Iets over 8 uur draai ik de sleutel van het contact van de bus om. We zijn weer veilig thuis.

Onze vakantie week zat er op. Zondag zouden we Charlie weer ophalen uit Roden. We hebben een heerlijke week gehad waar we met veel plezier op terug kijken. Joris, Nicole, Hugo en Casper, bedankt voor jullie gezelligheid deze dagen. 
 
Aan de hand van 7 blog berichten heb ik jullie deelgenoot gemaakt van onze reis. Foto's gemaakt door Joris , Nicole en uiteraard mijzelf  heb ik verwerkt in deze verslagen. Hopelijk hebben jullie met het lezen net zoveel plezier beleeft aan onze dagen in Tsjechie als wij zelf gedaan hebben.



Geen opmerkingen: